Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Bečić: Dan Prijestonice nas podjeća da je svaka kap naše istorije utkana u temelje slobode naše zemlje

Bečić navodi da s ponosom gledamo naprijed, čuvajući sjećanja na sve one koji su doprinijeli da Cetinje postane simbol crnogorske državnosti i kulture

Potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić čestitao je 13. novembar, Dan Prijestonice Cetinje.

„S ponosom i čašću obilježavamo Dan Prijestonice, dan koji nas podsjeća da je svaka kap naše istorije utkana u temelje slobode i pravde naše zemlje. Cetinje nas uči da mudrost nije samo u slavljenju prošlosti, već i u hrabrom suočavanju sa izazovima budućnosti, čuvajući vječiti plamen slobode i pravde. Neka nas ovaj dan podsjeti na našu zajedničku odgovornost da čuvamo i njegujemo nasljeđe naših predaka, da gradimo budućnost koja će biti dostojna naše prošlosti”, istakao je on.

Bečić navodi da s ponosom gledamo naprijed, čuvajući sjećanja na sve one koji su doprinijeli da Cetinje postane simbol crnogorske državnosti i kulture.

“Sretan Dan Prijestonice svim Cetinjankama i Cetinjanima i svima koji Cetinje nose u srcu! Neka naš grad cvjeta u miru, slobodi i prosperitetu”, zaključio je Bečić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Katunjanin
13.11.2023-15:58 15:58

Zamjenik ne zna da je koliko jučer pričao i izdao sve crnogorsko sa Zakonom o vjeroispivjesti.
Sram te bilo, sve će ti doći na naplatu.

RIR
13.11.2023-19:25 19:25

…tako je Katunjane ,nije mogao da sakrije radost one večeri usvajanjem onog Zakona koji je prethodio TU-
nikad ni on ni njegova tzv.Demokratska stranka ne učinje ama bas nista da bude bolje u CGori ,vec naprotiv sve u korist druge države …svaka izjava mu je samo -FARSA !