Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Baošić: Moj stav povodom aktuelne političke situacije pokazao sam izostankom sa današnje sjednice Skupštini Glavnog Grada

Baošić istakao da kriza vlasti ne postoji i nije adekvatan termin aktuelne situacije

Nezavisni odbornik u Skupstini Glavnog grada Nemanja Baošić, istakao je da kriza vlasti ne postoji i nije adekvatan termin aktuelne situacije.

“Prije svega radi se o nedostatku dijaloga i uvažavanja legitimnih stavova onih osoba koje su na ličnom primjeru demonstrirale da za njih partijska ili bilo koja druga funkcija nije fokus političkog angažovanja, već obećanja koja su data građanima kroz kampanju za lokalne izbore u Podgorici, odnosno korjenite i suštinske reforme i promjene. U tom dijelu niti mene, niti one kolege koje su danas bile odsutne ne obavezuju bilo čije partijske funkcije ili kvote, već isključivo interes građana Podgorice”, naveo je Baošić.

Ističe da njegov poziv svim konstituentima vecine jeste da dijalog nema alternativu i apsolutno sam uvjeren da je to stav vecine gradjana Glavnog Grada.

“Oni koji u ovom momentu pokazu političku neodgovornost i eventualno umjesto dijaloga sa većinom pribjegnu dijalogu i radnjama koje idu u prilog DPS-u i aktuelnoj opoziciji potpuno bi demastifikovali nametnutu matricu o kako je oni nazivaju krizi vlasti u Glavnom Gradu. Na kraju, moj politički stav povodom aktuelne politiške situacije pokazao sam izostankom sa današnjeg utvrdjivanja Kvoruma u Skupštini Glavnog Grada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve