Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Balota: Glas za Draginju glas za pravu evropsku Crnu Goru

Prema njegovim riječima, njeno dosadašnje političko djelovanje, predstavlja sigurnost da će država Crna Gora i interesi građana biti na prvom mjestu u njenom radu

Predstojeći predsjednički izbori su značajni, jer njihovi rezultati definišu budući pravac političkog i ekonomskog puta države za duži niz godina. Pogrešna odluka na izborima, direkno će značiti prekid svih evropskih integracija, a kao društvo ostaćemo zarobljeni u prošlosti i na marginama civilizovanog svijeta. Zato, predstojeći predsjednički izbori u značajnom dijelu određuju dalju sudbinu države Crne Gore, kazao je potpredsjednik SDP-a, Adis Balota. 

Socijaldemokratska partija od svojeg postojanja, zalaže se za antifašističku Crnu Goru, za evropske vrijednosti, vladavinu prava i žestoki je protivnik ratnohuškačkim politikama, kriminalu i korupciji.

“Glas za prof. dr Draginju Vuksanović Stanković predstavlja glas za stabilizaciju političkih i opšte društvenih prilika u Crnoj Gori. Glas za nju predstavlja sigurni put u članstvo Evropske unije, a takođe i garant patnerstva u NATO savezu”, naveo je Balota.

Prema njegovim riječima, njeno dosadašnje političko djelovanje, predstavlja sigurnost da će država Crna Gora i interesi građana biti na prvom mjestu u njenom radu.

“Draginja Vuksanović Stanković je garant moderne politike, garant antifašističke, građanske i ekonomski prosperitetne Crne Gore”, poručuje Balota.

Kako je dodao, svjesni smo da odbrana državnosti i prosperiteta nije eksluzivno pravo ni jedne političke partije, a još manje pojedinca, zato, ističe, smatra da Draginja Vuksanović Stanković, predstavlja sve “NAS i VAS” koji baštine građanske, evrpske i slobodarske vrijednosti.

“Upravo takav kandidat treba Crnoj Gori, koji u drugom krugu može da objedini sve za Crnu Goru a ne protiv sebe. Ja vjerujem prof. dr Draginji Vuksanović Stanković”, zaključuje potpredsjednik SDP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve