Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Bajčetić o premijeru: Biti izdajnik, prevarant, osoba koja ne drži do riječi

Portparol Pokreta za promjene Nikola Bajčetić žestoko je danas na Twitter-u iskritikovao premijera Zdravka Krivokapića

Portparol Pokreta za promjene Nikola Bajčetić žestoko je danas na Twitter-u iskritikovao premijera Zdravka Krivokapića. On ga je nazvao prevarantom i izdajnikom, te osobom koja “gleda kako da prevari one koji su ga stvorili”.

“Biti prevarant. Biti izdajnik. Biti osoba koja ne poštuje svoje principe. Biti osoba koja ne drži do riječi. Biti osoba koja gleda kako da prevari one koji su ga stvorili. Biti izdajnik. Biti prof Krivokapić”, napisao je Bajčetić.

Poslanica Pokreta za promjene Branka Bošnjak kazala je da je jutros na prijedlog premijera promijenjena odluka Ministarstva kapitalnih investicija o imenovanju članova Borda direktora Elektroprivrede, kako bi iz novog saziva bio izbačen kandidat te partije Veljko Vasiljević i još tri člana.

On je poručila da će Krivokapić od te partije “dobiti odgovor kakav zaslužuje”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vlado
16.03.2021-21:18 21:18

VAMA je svaki covjek koji nije nacionalista i Cetnik -IZDAJNIK-PREVARANT-LAZOV-PUSTITE Krivokapica da ga ne vrijedjate pogrdnim rijecima cojek je vjernik i nije zlikovac nimalo radi onako kako on misli da je dobro i sto je NAJVAZNIJE JA MISLIM DA BAS NIKOM ZLO NE MISLI nikad ga niko nije cuo da je zaprijetijo hapsenjem kao -ABAZOVIC -MANDIC- KNEZEVIC -MEDOJEVIC-ITD!!!NIJE MI SIPATIJA ALI REALNO KAKO JEST!!

Miki
17.03.2021-14:38 14:38

Nevjerovatno da se neko tako obraca Premijeru sa takvim komentarima. Nema vise korektnosti u ljudima. Sve je politikanstvo. Ajde malo se slozite i pomognite novoj Vladi da nas izvuce iz teskoca u kojima se nalazimo. Ako je neko politicar ne znaci da mora zato da ide u Upravne odbore pa svoju rodbinu onda uhlebljuje. Vrijeme je pred nama sa puno poteskoca pa se ne treba svadjati ako neko nije dobio mjesto u Upravnom odboru. I ja bih to volio kada se sigurno primi dodatnih par hiljada evrica.