Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

Avdić poručio Leposaviću: Nedvosmisleno je utvrđen genocid, ali i da ste Vi bruka za ovu državu

Predsjednik SO Rožaje Almir Avdić reagovao je na izjavu ministra pravde i ljudskih i manjinskih parva Vladimira Leposavića

Predsjednik SO Rožaje Almir Avdić reagovao je na izjavu ministra pravde i ljudskih i manjinskih parva Vladimira Leposavića.

“Ministre Leposaviću utvrđeno je, trebalo bi neko da Vam javi. Ministre, nedvosmisleno je utvrđeno da se desio genocid u Srebrenici. Ali, takođe je nedvosmisleno da ste Vi bruka i zastiđe koje je zadesilo ovu državu. Žalosno je što smo doživjeli da nam takvi kao Vi obnašaju tako odgovorne funkcije brukajući onu građansku, tolerantnu Crnu Goru i prije svega društvo koje stvari naziva pravim imenima, društvo koje prihvata istinu istinom a neistinu neistinom. Ministre, Vi se bavite demagogijom i bacate prašinu u oči čitavoj demokratskoj i istinoljubivoj javnosti Crne Gore, ali što bi stari rekli: “obraz nije hektar već dva prsta”, a vi ostaste i bez ta dva prsta…žalosno…”, navodi u reagovanju Avdić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
007
27.03.2021-10:23 10:23

Bravo, tako se zbori!

Crnogorka
27.03.2021-10:30 10:30

Avdicu uz postovanje samo da znas poslije juceracnje izjave -LEPOSAVICA( MLADICA ZLOCINCA ) A niko iz CETNICKE SRPSKE VLADE ne osudi nije samo on koji misli sam nego i tvoj ROZAJAC- KALAC-ABAZOVIC-BECIC-KOLIC.-ZORONJIC.- ALBIN -TO JE TA ELITA koja ce uvijek negirati GENOCID i mene bi bilo sramota nazvati ga MINISTROM Zaboravio si da CETNIKU nikad ne treba vjerovati SVI SU ISTI U CIJELOJ SRPSKOJ VLADI!