Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Asocijacija mladih SNP: Stanovnici Pelevog brijega i dalje bez priključka za vodu, krivca tražiti u lokalnoj vlasti

Prije godinu dana Ministarstvo poljoprivrede, na inicijativu ministra Jokovića, prebacilo je oko 20.000 eura lokalnom Vodovodu da izgradi vodovodne cijevi stanovnicima Pelevog brijega, naveli su iz SNP-a.

Stanovnici Pelevog brijega još uvijek nemaju priključak na vodu, a krivca za to moramo tražiti u lokalnoj vlasti, ocijenili su iz Asocijacije mladih SNP Podgorica.

“Prije godinu dana Ministarstvo poljoprivrede, na inicijativu ministra Jokovića, prebacilo je oko 20.000 eura lokalnom Vodovodu da izgradi vodovodne cijevi stanovnicima Pelevog brijega”, naveli su iz SNP-a.

Od tada, kako kažu, nije postavljen ni metar cijevi, iako su sredstva obezbijeđena.

“Pitanje za lokalnu vlast je jednostavno; zbog čega se čeka na realizaciju ovog projekta i zašto još ništa nije konkretno urađeno povodom ovog pitanja? Da li je urađen projekat i raspisan tender za isti”, dodaju.

Oni podsjećaju da je Pelev brijeg udaljen svega 15 – ak kilometara od Podgorice.

“Nedopustivo je da bilo koje prigradsko naselje toliko dugo vremena nema priključak na vodu. Odgovore ne tražimo mi, nego stanovnici tog podgoričkog naselja. Odgovorom na naša pitanja i sugrađani sa Pelevog brijega dobiće jasniju sliku da li će i kada njihov problem biti riješen”, zaključuju iz Asocijacije mladih SNP Podgorica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve