Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Arsović: Naći adekvatan kompromis sa ugostiteljima

Pozivamo nadležne da nađu adekvatan kompromis, jer nikome ne ide u prilog rizik koji sa sobom nosi ugrožavanje pomenutog sektora, rekao je Arsović

Podržavamo crnogorske ugostitelje u njihovim nastojanjima koja se odnose na uspostavljanje mjera koje neće ugroziti poslovanje ovog sektora privrede, rekao je Vladan Arsović, član Glavnog odbora i odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

“Kako bismo izbjegli svaki mogući pokušaj manipulacije, želimo naglasiti kako ova podrška ne predstavlja bilo kakvu težnju da politizujemo problem, a naročito ne da se protivimo mjerama suzbijanja koronavirusa”, istakao je on.

Ipak, Arsović kaže da u svemu što su iznijeli ugostitelji, “nalazimo više nego dovoljno opravdanih argumenata za stav da će njihov rad biti potpuno ugrožen nastavi li se sa primjenom aktuelnih mjera – uvedenih naprečac, bez ostavljanja pristojnog vremena ugostiteljskom sektoru da se organizuje”.

“Iz tog razloga, pozivamo nadležne da nađu adekvatan kompromis, jer nikome ne ide u prilog rizik koji sa sobom nosi ugrožavanje pomenutog sektora”, zaključuje Arsović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Arsović: Naći adekvatan kompromis sa ugostiteljima – CG Vijesti
01.08.2021-21:32 21:32

[…] Aktuelno […]