Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Antović: Danilovgrad mora biti u rukama državotvornih i građanskih snaga

Neće, poručio je, dozvoliti da na vlast dođu ''oni koji ne propuštaju priliku da negiraju državu, crnogorski narod, našu kulturu, istoriju, tradiciju''

Danilovgrad nakon ovih izbora mora biti u rukama državotvornih i građanskih snaga, onih kojima je Crna Gora jedina domovina i koji nemaju rezervnu državu, poručio je Marko Antović, kandidat za odbornika na listi “SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad”.

“Znamo šta je sve u gradu loše i šta se mora mijenjati i mi imamo plan kako to da uradimo, ali to mogu da urade samo oni koji vole i grad i našu jedinu državu Crnu Goru. Svjesni smo promjena ali te promjene u upravljanju gradom obezbijedićemo mi kojima je ova država na srcu i najveća svetinja”, ističe Antović.

Neće, poručio je, dozvoliti da na vlast dođu “oni koji ne propuštaju priliku da negiraju državu, crnogorski narod, našu kulturu, istoriju, tradiciju”.

“Crna Gora i naš grad su najsigurniji kada su u rukama onih koji više od tri decenije stoje na braniku nezavisne, građanske i evropske Crne Gore. Zato građani Danilovgrada 23 .oktobra neće imati dilemu već će svoju podršku dati listi “SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad””, zaključio je Antović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mino
16.10.2022-20:50 20:50

Neki dan ,Nagrad, u srcu CG posred Bjelopavlica , cetnici drze skup kozaka s ruskim ambasadorom i pored nase Svete Petke , pod nos guraju neku kevu peroseru. U zo cas u zo cas Bjelopavlici. Tu crnogorca nema koliko za lijek.
Placete nad srpskim zrtvama a svoje zaboravljate, ne sto ste takvi no stoga sto vam je srpska propaganda i utjecaj osjecaje uzurpirala , pamet popila. Ne osudjujem nikog do neprijatelja sto na podli nacin cisto i naivno srce crnogoraca zloupotrebljava.