Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Alternativa CG: Pokret Evropa sad odlučan da ne pregovara sa DPS i URA

Oni smatraju da Crna Gora mora dobiti vladu koja će interese građana staviti ispred partijskih

Pokret Evropa sad je odlučan u namjeri da ne pregovara sa DPS-om i GP URA, saopštila je danas Alternativa CG koja je bila dila liste te partije na izborima.
-Po našem mišljenju, ne postoji ni minimalna šansa da se tu nešto promijeni. Sa svima ostalima će se razgovarati – poručili su iz Alternative.
Oni smatraju da Crna Gora mora dobiti vladu koja će interese građana staviti ispred partijskih.
-Podizanje životnog standarda i reforme u sudstvu, školstvu, zdravstvu, bezbjednosnom sektoru, su prioriteti. Cilj je da ovi parlamentarni izbori i buduća vlada proizvedu neku bolju i pravedniju Crnu Goru. Lako će se postići dogovor sa svima koji to zaista žele – zaključili su iz Alternative CG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
15.06.2023-20:10 20:10

OLOŠ – nece jer hoce da donosi štetne odluke po CG -pa im ne treba DPS da im ne miniraju na Vladi …a URU -nece niko ,ogadila je svakom ,zbog svega sto je radila /Premijer idružina odabrana/
U DPS ,ima sjajnih mladih političara …a svi su izgledi cim nece jaču vecinu /zdravu u Parlamentu /- nece ni ka EU integracijama —jasno je !

Lidija
15.06.2023-21:22 21:22

Moze li vas portal da napise koliko je Alternativa dobila glasova na opstinskim izborima u Beranama?! Odakle im novac i tada i sada za izbore, ko ih finansira?!