Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Albanski forum: Malesija uvijek bila generator promjena, lista ”Pravim putem” doživjeće poraz 5. marta

''Malesija je uvijek bila generator promjena, a vi ćete, 5. marta, svojim porazom sa sobom ponijeti svoju družinu, to jeste najveći politički talog u istoriji Malesije, koji će završiti tamo gdje i pripada – na smetlištu političke istorije''

Dok čitamo saopštenje antialbanske koalicije, svi smo pomislili da se Svetozar Marović ponovio vratio u propagandnu mašineriju DPS-a, saopštio je danas Albanski forum reagujući na saopštenje koalicije DPS, DUA, BS i SD „Pravim putem – Rrugës së drejtë“.

“Jer, saopštenje kao ovo, u kojem se samo ređaju riječi, a ništa suštinski ne kaže, može napisati samo on ili neki slijepi sljedbenik ideologa “rata za mir” i apologeta (ne)čuvene krilatice “pošteni Albanac””, ocjenjuju u Albanskom forumu.

Navode da se Enis Gjokaj “udružio sa njima protiv razvoja Malesije”.

“Branite Enisa Gjokaja. I treba da ga branite, jer on se udržio sa vama protiv razvoja Malesije, ali svi već znaju za njegovo poštenje, odnosno za vas je “pošteni albanac”! Tog, kako rekoste “uglednog, poštenog i hrabrog” – jer, potrebna je hrabrost da se suoči sa samim sobom nakon njegovog bestidnog glasanja protiv razvoja i interesa opštine i građana Malesije. Znamo da ste ga kupili, nepovratnim kreditom, neka vam je sa srećom, jer koliko vrijedi pokazuje činjenica da su odrekli većina njegovih najbližnjih saradnika, a brzo ćete i vi”, poručuju iz Albanskog foruma.

Prema njihovim riječima, DPS “brod koji tone na svakom nivou, i na državnom, ali i u svakoj opštini”, doživjeće, kažu u Albanskom forumu, svoj “potpuni kolaps 5. marta, u našoj Malesiji, gdje je vaš brodolom i počeo, 2019. godine”.

“Malesija je uvijek bila generator promjena, a vi ćete, 5. marta, svojim porazom sa sobom ponijeti svoju družinu, to jeste najveći politički talog u istoriji Malesije, koji će završiti tamo gdje i pripada – na smetlištu političke istorije”, kazali su iz Albanskog foruma.

Svjesni su, dodaju, da “vam se Nik Đeljošaj pojavljuje u svakom vašem košmarnom snu, jer njegovo ime vežete za svaku pobjedu Albanaca, a pobjede Albanaca su, ujedno, i vaši porazi”.

“Oni koji vas najviše bole. I to ne samo oni 2019. godine, već i ulcinjski i podgorički”, naveli su u saopštenju.

Smeta vam Nik, znamo, naglašavaju iz Albanskog foruma.

“Smeta, itekako, jer se tokom njegovog mandata otvaraju četiri fabrike, preko 300 novih radnih mjesta, smeta vam što je svojim radom i sa svojim timom doveo budžet Tuzi i Malesije na preko osam miliona eura. I ne, ne mrzite vi samo Nika! Vi mrzite Malesiju, možda sada još više i jače nego što ste je mrzjeli do 2019. godine, kada ste, kao vlast, radili sve da je urušite. Ali, navikavajte se! Tek slijede naše pobjede! Izborne, 5. marta, ali i 19. marta”, smatraju u Albanskom forumu.

Već, kažu oni, “pravite alibi za poraz, pričinjavaju vam se konkursi, pritisci i razne metode koje ste vi koristili”.

“Da bi vas pobijedili, ne treba nam ni kampanja, vi sami kao pojave ste dovoljni, da narod bježi od vas i vaših (ne)djela prema Malesiji.
Jednako će vam teško pasti porazi na izborima, kao i činjenica da ćete svakog dana doživljavati poraz svoje politike, time što ćete gledati kako se Malesija razvija. Najbolji dokaz stanja DPS-a je da vam je predsjednik odbora DPS-a Tuzi na 13-tom mjestu, da Vam je poslanik na 10-om mjestu, da nemate šanse da nijedan od njih i dobije mandat, da ste odgovornost za poraz ostavili na penzionera kojeg su se odrekli svi redom i isključen je iz albanskih udruženja i društva”, ističu u saopštenju.

Poručuju koaliciji DPS, DUA, BS i SD da će u Tuzima “doživjeti debakl”.

“Vaši napadi koje ste vi počeli, vaše riječi i uvrede, su za nas čast, jer odlično znamo tu družinu gubitnika i mrzitelja sve što je albansko i napredno za Malesiji. Udružili ste se slično i u Podgorici, a u Tuzima ćete doživjeti još veći debakl, to dobro znate, po nastavite sa vašim već unaprijed spremim alibijima da opravdate konačno političko posrnuće”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve