Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Albanski forum: Đeljošaj kandidat za ministra ekonomskog razvoja i potpredsjednika Vlade, Dukaju javna uprava

Članovi Albanskog foruma, kako je navedeno, su čvrsto preporučili i predložili ova dva imena, ''znajući za veliki posao i ogroman doprinos koji su do sada dali na svojim funkcijama''

Albanski forum odlučio je da nosilac te liste Nik Đeljošaj bude kandidat za potpredsjednika Vlade i ministar ekonomskog razvoja, dok je kandidat za ministra javne uprave Maraš Dukaj. 

“Obavještavamo vas da je na osnovu saglasnosti svih partijskih organa donijeta jednoglasna odluka o kandidatima koji će predstaviti Albanski forum. Odlučeno je da kandidat za potpredsjednika Vlade i ministra ekonomskog razvoja bude nosilac liste Albanskog foruma g. Nik Đelošaj, dok je kandidat za ministra javne uprave g. Maraš Dukaj”, navedeno je u saopštenju Albanskog foruma.

Članovi Albanskog foruma, kako je navedeno, su čvrsto preporučili i predložili ova dva imena, “znajući za veliki posao i ogroman doprinos koji su do sada dali na svojim funkcijama”.

“G. Đeljošaj je sa svojim timom pretvorio opštinu Tuzi u regionalni model dobrog upravljanja, ostvarujući ogroman ekonomski i infrastrukturni razvoj. Razvojna i ekonomska vizija gospodina Đelošaja biće snažan adut u svim poslovima i sferama buduće 44. Vlade Crne Gore. Nik Đelošaj je dokazani pobjednik i veoma posvećena osoba u poslu koji radi, i to nas uvjerava da je Albanski forum donio jedinu ispravnu odluku”, kazali su iz Foruma.

Takođe, kako dodaju, aktuelni ministar Dukaj predložen je da i dalje bude ministar javne uprave, posao koji je do sada, kako kažu, “obavljao profesionalno i uspješno, reformišući javnu upravu i inicirajući zakone koje Crna Gora uopšte nije ni imala, poput Zakona o Vladi”.

Dukaj

“Ministarstvo javne uprave pod rukovodstvom Dukaja je radilo više za godinu dana nego što su drugi ministri u toj oblasti radili posljednjih decenija. Naši kandidati za 44. Vladu će uvijek raditi za dobro svih građana i u tom pravcu će Albanski forum biti ključni faktor u odlučujućim političkim i društvenim procesima, sa posebnim akcentom na proces decentralizacije i snažnog ekonomskog razvoja”, poručili su iz Albanskog Foruma.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve