Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

AKTUELNO OTKRIVA Pop Gojko Perović služio opelo teroristi Nikoli Kavaji

Na snimku koji je dostupan na platformi Youtube jasno se vidi Perović kako sa svojim sveštenstvom služi opelo u kapeli na Cetinju

Ozloglašeni terorista i četnik Nikola Kavaja preminuo je 2008. godine u Beogradu, a po sopstvenoj želji sahranjen je na Cetinju, uz opelo popova SPC koje je predvodio kontraverzni pop Gojko Perović, otkriva portal Aktuelno.

foto printscreen, youtube.com

Na snimku koji je dostupan na platformi Youtube jasno se vidi Perović kako sa svojim sveštenstvom služi opelo u kapeli na Cetinju. Pogledajte snimak od 31 minuta.

Ime Nikole Kavaje koje su zvanične vlasti Sjedinjenih Američkih Država proglasile teroristom, ovih dana je u fokusu javnosti zbog snimka sa privatnog okupljanja 1999. godine prilikom dolaska u Crnu Goru, kojem je prisustvovao i nosilac liste “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić. Krivokapić na snimku koji je objavljen pjeva zajedno sa saborcima četničke pjesme što je izazvalo salvu negativnih komentara kako u Crnoj Gori tako i regionu. Problematično je posebno što Krivokapić slovi za jednog od glavnog kandidata za budućeg premijera Crne Gore. 

Potpuno je suludo očekivati da Crnu Goru u regionu i svijetu predstavlja osoba koja promoviše pročetničke ideje posebno kada se zna da je naša zemlja do sada bila prepoznata kao vodeća u sprovođenju evropskih i građanskih vrijednosti. Oduševljenje i idolopoklonstvo osobama poput Kavaje je u suprotnosti sa onim što Krivokapić pokušava da predstavi građanima Crne Gore i regiona.

Snimak sahrane otkriva i nove detalje jer je pop SPC Gojko Perović nakon izbijanja skandala u potpunosti primirio i nije nigdje naveo da je upravo on služio opelo ozoglašenom Kavaji. I ranije smo se nagledali raznih snimaka kada su popovi SPC prisustvovali i u nebo dizali ljude koji su se svojim djelima isticali po nepočinstvima prema svom ili drugim narodima. Na Peroviću je da jasno saopšti da li su i njemu bliske ideje i djela Nikole Kavaje. Da li je u duhu hrišćanstva planirati akcije ubistva drugih ljudi?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jelena
23.09.2020-07:44 07:44

DRITANE dobro jutro, jesi li i ti jedan od njih. Nećeš valjda uprljao sebe i svoju porodicu.

Ja vam kažem sa Kapetanovog jezero
23.09.2020-09:35 09:35

Šta je tu sporno? Stvarno neprimeran naslov I celi tekst.
Darko Šuković bi ga jedino gore moga napisat.

Wow
23.09.2020-14:10 14:10

Aooo…

Jos ljube kovceg.

Zastrasujuce, a Dritan se dogovara sa njima. Oni nam drzavu uredjuju.

Sta nas ceka… Ne smijem ni da mislim o tome.