Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Adžić: Pokrenut proces da li Mandić i Spajić imaju srpsko državljanstvo

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić kazao je za TV Vijesti da je Spajiću poziv za izjašnjenje na date okolnosti već uručen, najavljujući da će i Mandiću biti poslat poziv

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i zvanično je pokrenulo proces utvrđivanja da li predsjednički kandidat DF-a Andrija Mandić i nesuđerni predsjednički kandidat Pokreta evropa sad, Milojko Spajić i dalje imaju srpsko državljanstvo.

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić kazao je za TV Vijesti da je Spajiću poziv za izjašnjenje na date okolnosti već uručen, najavljujući da će i Mandiću biti poslat poziv. Njih dvojica bi na to pitanje MUP-u trebalo da daju odgovor ove ili najkasnije naredne sedmice.

“Proces je već pokrenut kada je u pitanju Spajić i njemu je poziv da dođe u prostorije MUP-a i izjasni se na date okolnosti već uručen. Takođe, danas je pokrenut proces i kada je u pitanju Mandić i njemu će biti poslat poziv. Očekujemo da se tokom ove sedmice, eventualno naredne i on izjasni”, rekao je Adžić za TV Vijesti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve