Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Adžić o manjinskoj vladi: Pregovori za sada idu u dobrom pravcu

O raspodjeli ministarstava i imenima ministara još se nije konkretno razgovaralo, navodi Adžić i poručuje da je zadovoljan dosadašnjom dinamikom pregovora

Iako je danas u nastavku razgovora o formiranju manjinske Vlade trebalo da se održi zajednički sastanak potpisnika Memoranduma o saradnji, to se nije dogodilo jer, kako je za TVCG kazao je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Ažić, pojedine stranke još se konsultuju sa svojim odborima.

O raspodjeli ministarstava i imenima ministara još se nije konkretno razgovaralo, navodi Adžić i poručuje da je zadovoljan dosadašnjom dinamikom pregovora.

“Proces pregovora za sada ide u dobrom pravcu. Da li bi mi željeli da on bude brži na neki način i malo efikasniji, da, jer mi smo odlučili i mi želimo da odblokiramo proces da ubrzamo naš evropski put i tu nemamo nikakvih dilema. S druge strane razumijemo i kolege iz drugih političkih subjekata koji imaju svoje procedure, način odlučivanja, konsuktacije sa svojim odborima, glavnim odborom u tom dijelu ćemo im ostaviti dovoljno prostora da i oni odluče i donesu pravu odluku bez bilo kakvih pritisaka”, kazao je Adžić.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve