Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Adžić: Novi izbori su pravo rješenje, da se izmjerimo pošteno

''Novi izbori su pravo rješenje. Umjesto da nam se dogodilo da lošu raniju vlast zamijenimo boljom, desilo nam se i dešava samo dalji sunovrat''

Imamo, na žalost Vladu Crne Gore, sasvim neozbiljnu i neodgvornu tipa Frankenštajna. U njoj su se različiti sastojci, smješe i začini pomiješali da ispadne čorba koja je toliko nezdrava i odbojna da je niko pojesti neće, sem slavoljubivi i vlastohlepački politički partneri koje je čine i parlamentarna većina skupljena iz koristoljubivih motiva, bez principa ikakvih i to s koca i konopca, ocijenio je predsjednik Crnogorske evropske partije (CEP) Novak Adžić.

Istakao je da „monopol i jagma njihova za vlast i moć samo loše donosi Crnoj Gori“.

„To je običan skup foliranata, preprodavaca magle, jeftinih manipulativnih populista, nesposobnih kadrova, običnih hazardera, koji samo Crnoj Gori donose nova posrnuća“, kazao je Adžić.

Godinama, podsjeća on, nema investitora u Crnu Goru.

„Ima zaduživanja koja uvode Cenu Goru u potencijalni pakao dužničkog ropstva. Ima samo rasta velikosrpskog nacional-šovinizma za izvoz, te pogubne desekularizacije Crne Gore. Imamo navalu svega i svačega samo nemamo odgovorne i sistemske državne politike“, kazao je Adžić.

Ova vlast, kentaurska, treba da padne, naglasio je on.

„Novi izbori su pravo rješenje. Umjesto da nam se dogodilo da lošu raniju vlast zamijenimo boljom, desilo nam se i dešava samo dalji sunovrat“, poručio je Adžić.

Ovo, kako je istakao, ne valja ništa i ova vladajuća nomenklatura „mora otići, prije ili kasnije“.

„Država i upravljanje njome nije igračka i stvar zabavišta. Vanredni izbori bi bili najbolje rješenje. CEP ih traži i hoće. Da se izmjerimo pošteno, vladajući prevaranti politički. To je norma, moralno i politički legitimna“, zaključio je Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve