Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Adžić: Na izbore ćemo ići samostalno, sarađivaćemo samo sa partijama odanim Crnoj Gori

''CEP ima program i dosljedan čvrst stav. Sve za Crnu Goru, Crnu Goru ni za što''

Mi na izborima, lokalnim ili parlamentarnim, kad ih bude bilo, a biće ih, prije ili kasnije, učestvovaćemo samostalno, bez predizborrnih koalicija, a ako i kad se budu pravile postizborne koalicije, otvoreni smo za saradnju i saveze, priincipijelno, pošteno samo sa suverenističkim strankama crnogorske profilacije i građanske orijentacije, poručuje predsjednik Crnogorske evropske partije Novak Adžić.

”Samo sa onim partijama odanima Crnoj Gori. Rekli smo eksplicitno više puta i ponavljamo s kim nećemo praviti saradnju, saveze i nikakve sporazume i akcije. Nikad to nećemo uraditi sa onima sa kojima se ideološki ne samo ne slažemo, nego koji su idejno-politički antagonistički prema nama nastrojeni i našim političkim pogledima.

Kod nas je stvar čista. Valjda svi znaju u Crnoj Gori da mi ni u ružnom snu ne bi bilo što uradili što bi nas moglo povezivati sa strankama (veliko)srpskog bloka.

One su naši glavni i primarni protivnici. I tako će ostati. CEP ima program i dosljedan čvrst stav. Sve za Crnu Goru, Crnu Goru ni za što”, poručuje Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
PRKOS
12.03.2024-10:07 10:07

Ti lično, a sad i tvoja partija, činite stravičnu štetu CRNOGORSKOM NARODU, radeći na uništavanju AUTOKEFALNE CRNOGORSKE PRAVOSLAVNE CRKVE. CRNOGORCI I CRNOGORKE TI NE VJERJUJU NIŠTA, A NI TVOJOJ PARTIJI! A TI RADI ŠTO OĆEŠ, BAŠ NE BRIGA! SITANI SMO TAKVIJEH KA TI~