Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: Knežević će snositi zakonske posljedice ukoliko se utvrdi da je snimak autentičan

Prema njegovim riječima, ukoliko se u postupku utvrdjivanja činjenica i okolnosti utvrdi da je audio snimak autentičan i da glas pripada Kneževiću, biće utvrđena njegova odgovornost

Ukoliko se u postupku utvrđivanja činjenica i okolnosti utvrdi da je audio snimak autentičan i da glas pripada policijskom službeniku Petru Kneževiću, biće utvrđena njegova odgovornost, poručio je ministar unutršnjih poslova Filip Adžić.

“Svi policijski službenici su dužni da rade profesionalno, čuvaju ugled policije i poštuju etička načela u dosljednom sprovođenju zakona”, napisao je Adžić na Facebooku.

Prema njegovim riječima, ukoliko se u postupku utvrdjivanja činjenica i okolnosti utvrdi da je audio snimak autentičan i da glas pripada Kneževiću, biće utvrđena njegova odgovornost.

“S tim u vezi, uključiće se i Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije i sprovešće se i odgovarajući postupci propisani Zakonom u odnosu na odgovornost policijskog službenika. To uključuje i posljedice koje se odnose na njegovo rasporedno rješenje, što mi je potvrđeno od strane direktora Uprave policije”, zaključio je Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KLEMENTINA
01.05.2022-13:59 13:59

Jesi li toliko neznaven ili blago rečeno bezobrazan,da pominješ rasporeno rješenje nema rasporeda niđe osim u SPUŽ.