Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Abdić: Abazovićev ćorak

Brat Abaz je na sve afere koje je sam proizveo – od onih sa krađom cigareta, preko žmurenja na ruske uticaje, sve do čuvenih SKY prepiski o bratu Abazu koji završava posao, a koje datiraju iz nedavnog perioda – odgovorio fotografijom nastalom prije ravno 26 godina, kazao je Nermin Abdić, član Predsjedništva DPS-a

Brat Abaz je na sve afere koje je sam proizveo – od onih sa krađom cigareta, preko žmurenja na ruske uticaje, sve do čuvenih SKY prepiski o bratu Abazu koji završava posao, a koje datiraju iz nedavnog perioda – odgovorio fotografijom nastalom prije ravno 26 godina, kazao je Nermin Abdić, član Predsjedništva DPS-a.

Podsjetimo, na današnjoj sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović pokazao je fotografiju iz 1996. godine na kojoj je predsjednik države Milo Đukanović sa, kako tvrdi Abazović, članovima Škaljarskog klana.

“I to je to? Dvije godine uzurpacije institucija, pisanja javnih optužnica, prozivanja, kopanja po BIA arhivama, pucanjem iz svih oružja završilo se – ćorkom”, navodi Abdić.

Ovo je, smatra Abdić, “novi nivo šarlatanstva”.

“Tačnije, fotografija kojom je uzbuđeno mahao brat Abaz, trebalo je da bude ključni dokaz saradnje sa “škaljarcima”, 18 godina prije nego je ovaj klan prvi put i pomenut?! Ako je i od Abazovića – mnogo je. Nakon one neozbiljnosti gdje sve sa togom na glavi, maskiran, prima lažni doktorat lažnog fakulteta, ovo je novi nivo šarlatanstva. Uz to, današnja epizoda predstavlja ko zna koji po redu nastavak amaterskog komičnog serijala brata Abaza pod nazivom “ja ću vam reći sve, ali nemam nikakve dokaze ni za šta””, zaključuje on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
nenad_mne
13.10.2022-11:27 11:27

Sada su na redu, pošto je najavio, slike iz gimnazije i turištičkih putovanja! Ima da se nagledamo, no nije mi jasan smisao, pošto je Abaz preuzeo Vučićev pristup “dokazivanja”, a to je, kao što znamo, zabava za region!

Rovca
13.10.2022-16:10 16:10

Dritan treba da se pomiri sa Milom a Milo treba da se pomiri sa Andrijom a Andrija treba da se pomiri pomiri sa Rankom. Ako to ne urade ima posteni Aleksa da ih sreze na izborima.