Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Upravni sud preskočio hiljadu predmeta da bi odlučio o razrješenju Brđanina

Upravni sud, prema njegovim riječima, neka postupi u hiljadu predmeta, računajući i onaj za zaplijenjene cigare u Baru, na koje, kako je rekao, ćute

Dobili smo presudu Upravnog suda, odnijećemo se kako treba. Traženo je da otklonimo nedostatke, to ćemo uraditi i ići ćemo ka tome da donesemo odluku – kazao je odlazeći premijer Dritan Abazović na konferenciji za medije u Vili “Gorica” komentarišući odluku o razrješenju bivšeg direktora Uprave policije Zorana Brđanina.

Podsjećamo, Upravni sud je prije dva dana odlučio je da je Brđanin nezakonito smijenjen. Abazović je rekao da ako je neko mislio da napravi pritisak na njega i izvršnu vlast jer je Upravni sud odlučio da preskoči hiljadu predmeta da bi odlučio u slučaju Brđanina, onda “svaka čast sudiji”.

“Ako neko misli da napravi pritisak na izvršnu vlast i na mene…Svaka čast sudiji ako misli da je super, on je stvarno super, ili Siniši Gazivodi, ako misli jer je član Tužilačkog savjeta da će napraviti pritisak. Imamo zakonski rok i tada ćemo se izjasniti”, naveo je odlazeći premijer.

Upravni sud, prema njegovim riječima, neka postupi u hiljadu predmeta, računajući i onaj za zaplijenjene cigare u Baru, na koje, kako je rekao, ćute.

Na pitanje da li će Brđanina vratiti na poziciju direktora UP naveo je da imaju zakonski rok pa će se izjasniti.

“Nikakav problem nema, poštujemo odluke suda, mi ćemo se ponijeti krajnje odgovorno prema tome. Može se očekivati, a kad to je pitanje. Nikakav problem, samo u skladu sa procedurama”,  kazao je Abazović.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kalimero
08.07.2023-17:17 17:17

Zakoni, zatvori, izmišljene afere su za moje političke protivnike, i Škaljarsko-mafijaške suparnike.
NEK JE VJEČNA CRNA GORA

Kalimero
08.07.2023-17:17 17:17

Zakoni, zatvori, izmišljene afere su za moje političke protivnike, i Škaljarsko-mafijaške suparnike.
NEK JE VJEČNA CRNA GORA