Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

PO NALOGE KOD VUČIĆA: Abazović u ponedjeljak ide u Beograd

Izvjesno je da će Abazović u srpskoj prijestonici dobiti naloge od srpskog autokrate Aleksandra Vučića kako da sabotira formiranje 44. vlade.

Vlada je danas na telefonskoj sjednici, na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova, utvrdila Platformu za učešće premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića na Master Class predavanju o izbornoj reformi, pod nazivom “Od demokratije do autoritarizma i nazad“, u organizaciji Nacionalne koalicije za decentralizaciju, na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, Beograd, Republika Srbija, 25. septembar 2023.

“Utvrđena je i Platforma za učešće ministra ekonomskog razvoja i turizma Gorana Đurovića na sastanku ministara ekonomija i finansija Zapadnog Balkana i Biznis Forumu, Tirana, 25 – 26. septembar 2023. godine”, navode iz Vlade.

Uokviru kadrovskih pitanja, Vlada je odredila Ivanu Bulatović za punomoćnicu – predstavnicu državnog kapitala na XXIII redovnoj Skupštini akcionara HG „Budvanska rivijera“ AD Budva,
Radmilu Damjanović za punomoćnicu – predstavnicu državnog kapitala na vanrednoj XXVII Skupštini akcionara „Elektroprivreda Crne Gore“ AD Nikšić.

Izvjesno je da će Abazović u srpskoj prijestonici dobiti direktne naloge od srpskog autokrate Aleksandra Vučića kako da sabotira formiranje 44. vlade.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
20.09.2023-19:31 19:31

Tri miliona donacije..za popovski sistem crkve Serbije…sta ce nama EU,,glavne su pare..i nista drugo…jel tako Dritane???