Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović tvrdi da nema saznanja da je Pavićević blizak BIA

Premijer Dritan Abazović kazao je da nema saznanja da je novoizabrani savjetnik potpredsejdnika Vlade Vladimira Jokovića, Vladimir Pavićević blizak srpskoj Bezbjednosno informativnoj agenciji BIA

Premijer Dritan Abazović kazao je da nema saznanja da je novoizabrani savjetnik potpredsejdnika Vlade Vladimira Jokovića, Vladimir Pavićević blizak srpskoj Bezbjednosno informativnoj agenciji BIA. Juče je na sjednici Vlade ministar odbrane Raško Konjević prilikom glasanja za Pavićevića izdvojio mišljenje.

“U redu mi je da neko od ministara ne želi da podrži neko od rješenja imenovanja na Vladi. Nikakav značajniji razlog mi ministar odbrane Raško Konjević nije izno do sad. Nemam saznanja  da je Ppavićević blizak BIA. Takvu informaciju nemam”, rekao je Abazović odgovarajući na pitanja nakon Premijerskog sata.

Abazović je rekao da će otići na sastanak o Otvorenom Balkanu koji se održava u Sjevernoj Makedoniji.

“Poći ćemo kao posmatrači. Nije me pozvao na taj skup Aleksandar Vučić, već predsjednik Sjeverne Makedonije. Ne treba žuriti ni u jednu inicijativu. Ako neko misli da treba ds se integrišemo negdje drugo neka kaže. Ako neko misli da treba da idemo prema Putinu ili nekom drugim zemljama neka kaže. Spoljnopokitička orjentacija Crne Gore treba da bude takva da smo bliski EI i SAD-u”, zaključio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
28.05.2022-05:43 05:43

Očekuje se da ministar policije postavi za savjetnika onog Božovića bivšeg srpskog ambasadora, ni on nije blisak srpskoj BIJA taman ka i Pavićević, a i čovjek je bio direktor policije Beograd…

RIR
28.05.2022-13:38 13:38

jeli nesto vezano za SRB —nema saznanja
za njega Temeljni Ugovor priznanje spc nase zemlje —-svašta od njega jos PREMIJERA
koji trba da radi u korist CG a ne da je omalovažava…i pravi od normalnih građana BUDALE i da nam on TUMAČI …PI !