Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Stigao investitor iz Katara, nova radna mjesta u Tuzima

Investitor iz Katara, kako je napisano u saopštenju, upoznao je Abazovića sa dinamičkim planom rada firme koja će se baviti proizvodnjom voća i povrća

Premijer Dritan Abazović sastao se danas sa investitorom iz Katara i jednim od lidera u proizvodnji šafrana na Bliskom Istoku Džaber Al Mansourijem, koji je na teritoriji Tuzi zakupio 400.000 kvadrata zemljišta s ciljem da pokrene poljoprivrednu proizvodnju u toj opštini – naveli su iz Vlade.

Investitor iz Katara, kako je napisano u saopštenju, upoznao je Abazovića sa dinamičkim planom rada firme koja će se baviti proizvodnjom voća i povrća.

Mansouri je istakao da će naredne dvije sedmice biti postavljena 23 plastenika i da će zapošljavati 70 ljudi.

Abazović je naglasio da se raduje nastavku dolaska investitora koji Crnu Goru prepoznaju kao idealnu za ulaganja, ovog puta u oblasti poljoprivredne proizvodnje.

”Premijer je naveo da je, pored države, pomenuta investicija važna i za lokalnu zajednicu koja ima priliku da zaposli više desetina građana. On je izrazio uvjerenje da je ovo samo početak dalje saradnje između Vlade i katarskih partnera koji sve više prepoznaju našu državu, posebno naglasivši potencijal za ulaganje u sjever države”, navedeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lisac
18.08.2022-13:51 13:51

Da se nijesi opredijelijo da CRNOGORCIMA U SVOJOJ  MATICI  ODUZMES DJEDOVINU  I PREDAS U RUKE OKUPATORSKE CETNICIMA -Zato ti CRNOGORCI USKRACUJU MANDAT KOJI SU TI DALI! A PONISTICE TAJ TVOJ POTPIS OKUPATORSKI!!