Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Nikšić je na pravom putu da ponovo bude najznačajnija pogonska snaga privrede cijele države

Obnova baznog proizvodnog procesa u starim fabričkim pogonima i otvaranje novih, diverzifikacija privredne djelatnosti, obogaćena turistička ponuda, redovno održavanje i snaženje infrastrukture, kaže Abazović, pravac je u kom nastavljamo zajednički da djelujemo

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, povodom Dana opštine Nikšić, uputio je čestitku predsjedniku opštine Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine Nemanji Vukoviću, odbornicama i odbornicima, građankama i građanima Nikšića.

“Dozvolite da vam u ime Vlade Crne Gore i u svoje lično ime, najsrdačnije čestitam praznik. Raduje nas što za Nikšić možemo reći da je na pravom putu da ponovo bude najznačajnija pogonska snaga privrede cijele države. U korak sa novim zahtjevima održivog razvoja, već predstavlja oslonac u razvoju tehnologije obnovljivih izvora energije”, istakao je Abazović.

Obnova baznog proizvodnog procesa u starim fabričkim pogonima i otvaranje novih, diverzifikacija privredne djelatnosti, obogaćena turistička ponuda, redovno održavanje i snaženje infrastrukture, kaže Abazović, pravac je u kom nastavljamo zajednički da djelujemo.

Ocijenio je da je kruna dosadašnjih djelovanja, svakako su festivali muzike, dramske umjetnosti, pjesništva i sportske manifestacije, koje je, dodaju, stvorilo područje izvanredne duhovne i privredne tradicije.

“U proteklom, izuzetno zahtjevnom periodu, lokalna samouprava u Vladi Crne Gore imala je svog iskrenog partnera, što očekujem da će se nastaviti i u budućnosti. Siguran da ćemo nastaviti da razvijamo i sprovodimo u realnost viziju bogatog i prosperitetnog grada, još jednom svm građankama, građanima i predstavnicima lokalne samouprave čestitam najznačajniji Dan opštine”, zaključuje Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Trebješki
18.09.2023-16:11 16:11

Nikšićkoj vlasti nedostaje još samo ova Bitanga pa da sasvim unište ovaj slavni grad.

Nikola
18.09.2023-18:17 18:17

Seljačina iskompleksirana gledaj ti šta uradi od Ulcinja a Nikšić biće opet grad otvorenog srca a ne četničkog i popovskog jezgro