Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Neka Spajić odgovori koliko puta i kada se njegov ujak sastajao sa direktorom i generalnim inspektorom ANB-a?

Abazović je ponovio da Spajić odgovori da li je to tačno

Odlazeći premijer Dritan Abazović izjavio je za RTCG da je za njega prihvatljiva saradnja sa Pokretom Evropa sad, ali da bi bilo dobro da se on i Milojko Spajić, kao lideri pokreta, prije toga razjasne o nekim stvarima.

Abazović je dodao da URU niko neće ucjenjivati.

Gostujući u emisiji “Argumenti” Abazović je pitao “koliko puta i kad se ujak Milojka Spajića izvjesni Sreten Kankaraš koji mu je mnogo pomagao u kampanji, sastajao sa direktorom ANB i generalnim  inspektorom ANB. Neka odgovori Spajić”.

Abazović je ustvrdio da je “povod za te susrete bilo to sto je Spajić mislio da se oko njega nesto čini.

-Da je on u nekom problemu i mi smo svaki put izašli u susret i za nešto što se njemu činjelo da su prijetnje. Profesionalno, svaki put. Ne mogu oni da traže pomoć od ANB-a pa da taj ANB bacaju pod noge. Ili mogu, ali neka kažu je li ovo istina ili ne. Da li je Spajić i sjedio sa njima, gdje su bili, ko je sve tu bio, šta je bila priča. Neka to kažu. Hoće čovjek da bude premijer Crne Gore. Nema problema, ali mora da priča istinu.  Ali ne mogu oni ANB da bacaju pod noge”, rekao je lider URA.

Abazović je ponovio da Spajić odgovori da li je to tačno.

Dobra strana ovih izbora je što nijedna partija nije ostvarila rezultat blizu apsolutne većine, poručio je Abazović i dodao da ako je neko mislio da nam treba novi DPS, radujem se što je taj plan propao.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
16.06.2023-12:22 12:22

Takmiče se ko će više da se dodvori AVu kako bi se domogli čuvenog kanabea i da na njega spušte svoja veličanstvena śedala. Za sad je jadov najbliži kanabeu jer je već śedan na škanj. Dajte bar malo digniteta visoki ste funkcioneri stare gorde države, a ne česove gubernije ili male moštanice.

Krsto
16.06.2023-16:19 16:19

Ista su to *ovna i Vuciceve podg*zne muhe