Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Neka Medenica kaže u kakvim je odnosima sa Lazovićem i sve će biti jasno

Abazović je pozvao rukovoditeljku Višeg državnog tužilaštva Lepu Medenicu da, kako je naveo, odgovori na pitanja iz njene nadležnosti.

Kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović rekao je da je obaveza Tužilačkog savjeta da provjeri međusobne optužbe koje su tužioci uputili na jučerašnjoj sjednici Odbora za politički sistem.

”Nego šta, ko god je gledao juče Odbor, mogao je mnogo toga da zaključi. To je obaveza Tužilčkog savjeta. Ako se ovim tužiocima nastavi davanje predmeta, ista sudbina nas čeka kao sa Belivukom i Miljkovićem. Ljudi dvije godine ne mogu da daju odgovor. Ako nisu te tri, četri osobe (ukinuo zabranu ulaska u zemlju Belivuku i Miljkoviću), ko je? Ako nije tako, neka svako ko nema zabranu dođe u Crnu Goru. Unutar tužilaštva treba da se nastavi provjetravanje”, rekao je Abazović, nakon panel diskusije u hotelu Hilton.

Pozvao je rukovoditeljku Višeg državnog tužilaštva Lepu Medenicu da, kako je naveo, odgovori na pitanja iz njene nadležnosti. On je komentarisao i navode Medenice, da Abazović crta metu njoj i njenoj porodici.

”Neka odgovori zašto se 30 godina ne otkriva ko je ubio Duška Jovanovića i u kojim je vezama sa Zoranom Lazovićem i svima će sve biti jasno”, istakao je on.

Upitan o novcu koji je dobila SPC iz budžeta, Abazović je rekao da je to pitanje za ministarstvo pravde.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
12.04.2023-18:28 18:28

Dok se mi zamajavamo poslovima i pričama iz domena pravosuđa, morsko dobro će neopaženo za milionsku vrijednost kupiti još šklopocija i voziti putnike o trošku svih građana…Kad mozga nemamo onda nam je dovoljno mrvice leba i pučke zabave…