Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Ne zamjeram građanima, ali onima koji iz fotelje šire mržnju reći ću gdje im je mjesto

Ne zamijeram građanima ružne riječi i branim njihovo pravo da protestuju i iskažu nezadovoljstvo, ali onima koji podstiču mržnju, a sjede u foteljama, ću uvijek reći gdje im je mjesto, poručio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović

Ne zamijeram građanima ružne riječi i branim njihovo pravo da protestuju i iskažu nezadovoljstvo, ali onima koji podstiču mržnju, a sjede u foteljama, ću uvijek reći gdje im je mjesto, poručio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

“Ako budemo u prilici da napravimo vladu, biće to Vlada pomirenja. Svi su dobrodošli: Crnogorci, Srbi, Bošnjaci, Albanci, Hrvati, pravoslavci, katolici, muslimani”, naveo je Abazović uz poziv građanima da se korača putem pomirenja i izađe iz matrice prošlosti.

Kako je kazao, mnogo se nepravde nagomilalo godinama, pa je logična i reakcija naroda poput one sinoć.

“Nije važna pripadnost već ideja. Izađimo iz matrice”, pomirimo Crnu Goru i gledajmo naprijed! Budite sigurni da može Crna Gora- zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
22.01.2022-10:45 10:45

Ovaj tip je prava uzas..da on nama naredjuje..kako cemo CG formirati ..zato sto je DPS stitio od ovih terorista….Pokvarena osoba..cak brani huligane i fasiste srbijanske vjere..Ne znam ,ko je crnji..

SMECAR
22.01.2022-10:51 10:51

SAMO SESELJEVSKIH  CETNICKIH DEMOKRATA DA SE OSLOBODIMO I CRNA GORA JE POMIRENA SVI ZA JEDAN JEDAN ZA SVE DEMOKRATE JE ZLO KOJE NIJE ZAPAMCENO I NEVIDJENO U NOVIJE VRIJEME SMECARI NACIONALISTICKI !!!