Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: ”Jadran” je najljepši ambasador Crne Gore na moru

''Naš Jadran je ploveć kroz istoriju časno i ponosno predstavljao države čiju je zastavu viorio i dijelio njihovu sudbinu, uvijek pričajući priče sa svojih krstarenja koja su ušla u istoriju'', istakao je Abazović

“Jadran” je najstariji, najbolji i najljepši ambasador Crne Gore na moru, kazao je večeras odlazeći premijer Dritan Abazović na proslavi 90. godišnjice školskog broda “Jadran” koja je upriličena u Tivtu.

“Jadran”, kao najljepši starac u poodmaklim godinama, i danas ne ostavlja ravnodušnim posmatrača koji zna šta je more i koji cijeni more, već svojom ljepotom zadivljuje svakog ko ga vidi. Ovaj prelijepi jedrenjak i danas podsjeća na davna vremena kada su jedrenjaci otkrivali svijet i omogućili napredak civilizacije. Naš Jadran je ploveć kroz istoriju časno i ponosno predstavljao države čiju je zastavu viorio i dijelio njihovu sudbinu, uvijek pričajući priče sa svojih krstarenja koja su ušla u istoriju”, istakao je Abazović.

Pored odlazećeg premijera, na proslavi su govorili i predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović i komandant broda, kapetan korvete Ivan Laković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve