Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Abazović: Crnoj Gori potreban novi predsjednik, najbolje da to bude kandidat objedinjenog građanskog bloka

Pojašnjavajući da li je svemirski program za našu državu prevelik zalogaj, Abazović kaže da taj program košta svega 200.000 eura

Kontroverzni premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović i ministar zdravlja Dragoslav Šćekić danas su u službenoj posjeti Opštini Kotor.

Tim povodom, na konferenciji za medije, Abazović je odgovarajući na pitanja kazao da bolnica Meljine neće biti zatvorena, te da će Herceg Novi imati sve mogućnosti kao i do sada, ali na održiv način.

“Bez ikakvih problema stvar bi bila riješena na najgori mogući način, da Vlada Crne Gore nije intervenisala. Prema tome, mi smo tu da riješimo stvari da ne bi došlo do nepotrebnih sudskih procesa”, rekao je Abazović.

Odgovarajući na politička pitanja, Abazović je kazao da je za njega rano o tome razmišljati ali da je jedna stvar jasna: Crna Gora mora da dobije novog predsjednika.

“To sam rekao i ponoviću: Crna Gora treba da dobije novog predsjednika. Najbolje bi bilo da to bude kandidat građanskog bloka, a možda bi bilo dobor da to bude dama, ali vidjećemo već sve”, pojasnio je Abazović.

Pojašnjavajući da li je svemirski program za našu državu prevelik zalogaj, Abazović kaže da taj program košta svega 200.000 eura.

“Kada sam bio na forumu u Davosu, sa kolegama sam razgovarao i oni su mi pojsanili da sve to neće koštati preko 200 hijada eura”, kaže Abazović.

Govoreći o produžetku zimskog raspusta, Abazović je još jednom rekao da je problem crnogorskog napretka IQ našeg društva.

” “Roditelji” su politička organizacija bivšeg ministarstva prosvjete. Oni stalno imaju potrebu da napadaju Vladu i premijera. Samo ih pitam, gdje su ti protesti koje su najavljivali”, saopštio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kkkkkkkk
27.01.2023-14:26 14:26

A vi ste taj gradjanski blok?

Mahmut
27.01.2023-15:07 15:07

Vjeruj ti ili Jelusic bi bili najbolji i da bi pobijedili !!

Lule
27.01.2023-15:09 15:09

Kao u prkno. On i građanska CG.

COL
28.01.2023-09:10 09:10

Mislim da vam je najgrađanskiji vojvoda Rajo ili Maśa od kučah….