Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović će predložiti Vuković Sekulović za potpredsjednicu GP URA

Milena Vuković Sekulović, kako je saopšteno iz partije, je jedna od osnivačica Građanskog pokreta URA

Građanski pokret URA će sjutra održati Glavni odbor na kojem će predsjednik partije Dritan Abazović predložiti Milenu Vuković Sekulović za novu potpredsjednicu tog pokreta.

Milena Vuković Sekulović, kako je saopšteno iz partije, je jedna od osnivačica Građanskog pokreta URA.

“Trenutno je šefica odborničkog kluba URE u Skupštini Glavnog grada, a na funkciji je i zamjenice generalnog sekretara Skupštine Crne Gore. Vuković Sekulović je osnovnu i srednju školu završila u Podgorici, a bila je i student generacije na smjeru Međunarodni odnosi i diplomatija”, naveli su iz GP Ura.

Dodaju da je magistarske studije završila na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, na smjeru Evropske ekonomske integracije, nakon čega upisuje doktorske studije iz oblasti međunarodnih odnosa, koje trenutno pohađa.

“Tokom studija bila je jedna od stipendista Američke privredne komore, u toku koje je stažirala u kompaniji McCan Erickson.  Takođe, bila je angažovana kao asistentkinja na Fakultetu za državne i evropske studije na predmetu Međunarodno javno pravo”, dodaju iz Pokreta.

Pored predloga za izbor nove potpredsjednice, kako dalje navode, Glavni odbor Građanskog pokreta URA će odlučivati i o nastapu i listi na parlamentarnim izborima za koje su, kažu, “u prethodna dva dana prikupili neophodan broj potpisa”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
14.05.2023-08:29 08:29

Bojim se da ne prođe ka Jo Marović, ne trpi kudravi pametne i one koji imaju svoje mišljenje…