Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović: Biće zanimljivo vidjeti koga je sve Konjević politički štitio

''Kad god se desi velika zapljena nelegalnih cigareta nastane još veća panika na dvoru. Zato razumijem rezigniranost Konjevića kojem jedino preostaje da pokuša od mene napraviti njega samog''

Nakon što je ministar odbrane Raško Konjević objavio fotografiju na kojoj su premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović i vlasnik cigareta koje su zaplijenjene u Slobodnoj zoni Luke Bar izvjesni Zdravko Kosanović, reagovao je Abazović. On je pozvao Konjevića da objavi “fotografije sa svojim kolegama koje politički štitiš”.

“Kad god se desi velika zapljena nelegalnih cigareta nastane još veća panika na dvoru. Zato razumijem rezigniranost Konjevića kojem jedino preostaje da pokuša od mene napraviti njega samog. Izvini Raško što je juče palo tri miliona švercovanih cigara”, naveo je Abazović na Telegramu.

Poručuje da ruka pravde nikog ne štedi i jednaka je za sve.

“P. S. Raško, objavi fotografije sa svojim kolegama koje politički štitiš. Biće zanimljivo vidjeti koga si sve politički štitio, od Brajovića, do Veljovića i Maraš. Dobro je što Raško zna čije su cigare, možda je zato i ćutao svo ovo vrijeme. Pametnome dosta. Tek je počelo, a već je korito presušilo”, zaključio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve