Kralju Instagrama buran život umalo došao glave!

Dan Blizerijan živi životom na kojem mu zavide brojni muškarci iz grupe od 22,6 miliona ljudi koji ga prate na Instagramu. Ipak, nećete se pretjerano začuditi kad vam kažemo da takav život nosi svoje posljedice.

Svakodnevno konzumiranje alkohola i droga nikako nisu dobri za vaše zdravlje, a potvrdio je to i sam Dan, priznavši da je već dva puta skoro umro. U intervju, Dan je opisao kako su ga četiri dana pijančenja i drogiranja odvela u bolnicu u kritičnom stanju.

#RIP Hugh Hefner, you always were a big inspiration, rest easy legend

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

U to vrijeme imao je 25 godina, a odlazak na skijanje neobjašnjivo je završio u Las Vegasu, koji je usred pustinje. U četiri dana uzeo je šest puta više od preporučene doze vijagre, pošmrkao je gomilu kokaina, a sve je zalio alkoholom.

America is rioting in the streets over the election, in other news, weed is now legal in Nevada

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Prvo što je osjetio bili su, prema njegovim riječima, bolovi u ramenu, koje je odlučio riješiti sklekovima.

The food in France sucked, so we flying to Milan because they have good beef carpaccio

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Kad bol ne samo da nije oslabio, nego je postao jači, te je sve teže disao, shvatio je da je možda vrijeme da se odveze u bolnicu. Da, da se sam odveze u bolnicu.

U bolnici mu je ljekar dijagnostikovao srčani udar i spasio mu život, ali već sljedećeg dana Dan je doživio novi srčani udar. I njega je nekako preživio, a cijelu priču ispričao je na svoj način, da mu skoro zavidite i na srčanom udaru. Ipak, ova priča dokazuje da čak i njegov život dolazi s vrlo visokom cijenom.

Izvor: Kurir.rs

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve