Soraja Vučelić napunila je 11. novembra 33 godine, ali tog dana nije mogla okupiti svo svoje društvo pa je zbog toga odlučila da veliku proslavu napravi, 17. novembra. Kako domaći mediji navode, željela je da prijateljima priušti provod za pamćenje pa im je platila avionske karte do Beča i smještaj u luksuznom hotelu, a onda rezervirala i jedan od najskupljih restorana u austrijskoj prijestonici.

Soraja Vučelić

“Za rođendan je rezervisala jedan poznati bečki restoran i uopšte nije štedjela. Tražila je da se napravi poseban meni za njeno društvo, a će je taj luksuz koštati više od 10.000 eura. Samo boca kvalitetnog vina u tom restoranu košta 500 eura, Soraja je željela da njeni prijatelji maksimalno uživaju pa je tražila da se na stolu nađu najskuplja pića, a naručila je 50 flaša šampanjca. No, najviše novca dala je za rođendansku tortu, koju je naručila nekoliko dana uoči rođendana. Torta je visoka metar i po i cijela je oblijepljena dolarima, a koštala ju je 10.000 eura – rekao je izvor za Alo.rs.

Izvor je progovorio i o muzici koja će Soraju, navodno, koštati skoro 30.000 eura.

“Skoro 30.000 eura dala je muzičarima koji će pjevati na njenoj žurci. Soraja je na žurku pozvala Đanija, koji je za vikend nastupao u Švajcarskoj i koji bi direktno s nastupa trebalo da dođe u Austriju. Budući da Soraja voli njegovu muziku, Đani joj je obećao da će joj otpjevati nekoliko pjesama na uho. Osim toga, Soraja je angažovala i Aleksandru Mladenović i Ljubu Aličića da joj pjevaju na žurci – tvrdi izvor za spomenuti medij.

U nastavku možete vidjeti njene objave sa Instagrama:

https://www.instagram.com/p/B4-EKbeFl-m/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B4-fUbKl-D_/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B4yG86mI1Xi/?utm_source=ig_web_copy_link

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve