Utorak, 9 Avgusta, 2022
Rubrika:

NOVA FORA NA KOJU DRITAN MUVA ”RIBE”: Mala, jesi li ti temeljni ugovor, jer bih te rado potpisao, Ostroga mi”

Premijer Abaz poznat je kao ekstravagantan čovjek koji voli noćni provod, lijepe žene i brze glisere. Kako je portalu Aktuelno MEGAEKSLUZIVNO  reklo više posjetilaca raznih noćnih klubova i restorana u Podgorici i Ulcinju, Dritan je počeo da koristi potpisivanje ''temeljnog ugovora'' da bi imao bolji prolaz kod, kako ih naziva - ''riba''

Izdajnička olupina u službi srpske BIA-e, koja na veliku nesreću Crne Gore obavlja premijersku funkciju, Dritan Abazović, sigurno se trenutno osjeća kao da je na ”krovu svijeta”. Čini mu se da mu sve ide od ruke i da je nezaustavljiv u ostvarivanju naloga njegovog patrona iz Beograda koji se tiču destrukcije Crne Gore.

Mali duče crnogorske političke scene, koji radi na beogradske baterije, uporno gura po svome i čini se da je odlučan u namjeri da prvo na Vladi izdejstuvje usvajanje sramnog ”temeljnog ugovora” sa takozvanom SPC, koji bi zatim u nezapamćenom aktu veleizdaje i potpisao.

Još kad bi nakon toga obogaljenu državu, u kojoj je ozvaničen status takozvane SPC kao nedodirljive pijavice zakačene na tijelo Crne Gore, mogao da ugura u Otvoreni Balkan – Vučić, Vulin, Porfirije i ekipa mogli bi da mu posvete fresku u Hramu Svetog Save na Vračaru.

S obzirom da je Dritan, između ostalog, poznat po tome što premijersku funkciju koristi da se iživljava i liječi mladalačke frustracije, momenat sa ”temeljnim ugovorom” sa takozvanom SPC, iskoristio je kao adut za svoj omiljeni hobi, kako ga on naziva – ”barenje riba po noćnim klubovima”.

De ste pi*ke stigo Dritan! Da vidite kako ću da ga potpišem! Lijevom rukom!

Premijer Abaz poznat je kao ekstravagantan čovjek koji voli noćni provod, lijepe žene i brze glisere. Kako je portalu Aktuelno MEGAEKSLUZIVNO  reklo više posjetilaca raznih noćnih klubova i restorana u Podgorici i Ulcinju, Dritan je počeo da koristi potpisivanje ”temeljnog ugovora” da bi imao bolji prolaz kod, kako ih naziva ”riba”.

Kako su kazali naši odlično upućeni izvori, Dritan kada izađe u noćni provod ima novu parolu kojom ”muva” žene, a vezana je za veleizdajnički dokument koji treba da potpiše sa takozvanom SPC:

”Alo Mala, jesi li ti temeljni ugovor, jer bih te rado potpisao, Ostroga mi!”, nova je udvaračka žvaka koju Dritan koristi!

Prema riječima naših sagovornika Dritan se već sedmicama ku*či kako će ”da ga potpiše”, uz obaveznu zakletvu ”Ostroga mi” i da će ”sve da puca”. Žene, kako saznajemo, prosto lude za njim od kad priča o temeljnom ugovoru!

Slavica iz okoline Obrenovca: Premijer mi je mnogo privlačniji od kad je najavio da će da potpiše temeljni ugovor

Slavica iz okoline Obrenovca, koja je posjetila Adu Bojanu i uspjela da iz prve ruke posvjedoči osvajačkim sposobnostima premijera, kazala je za portal Aktuelno, da od kad Dritan pominje ”temeljni ugovor” jednostavno ne može da prestane da misli na njega.

”On je jednostavno neodoljiv kad pominje temeljni ugovor sa našom svetom SPC. Jednom mi je čak rekao ‘mala razbiću te kao Crnu Goru nakon potpisivanja temeljnog ugovora’. Moram da priznam da sam se jedva uzdržala da ga ne zaskočim. Jednostavno tome prizoru muževnosti nije bilo lako odoleti”, rekla je Slavica.

Ona dodaje da je Dritan od kad je najavio potpisivanje ”temeljnog ugovora” postao ”pravi dasa”.

Milosava iz okoline Berana, kazala je za portal Aktuelno da je imala priliku da za istim stolom sjedi sa premijerom, dok joj je objašnjavao zašto Crna Gora mora da potpiše temeljni ugovor.

”Dritan je bio tako muževan dok je odlučnim glasom govorio kako temeljni ugovor mora da se potpiše da bi se ispravila nepravda prema Srbiji i Aleksandru Vučiću. Dok me gledao prodornim očima punim seksualnog naboja, u jednom momentu je prošaputao – ”mala ima da te utemeljim kao SPC”. Kakav dasa! Oborio me s nogu”, rekla je Milosava.

Milosava iz okoline Berana ne može da iščeka potpisivanje ugovora: ”Živio Dritan, živjeli Joanikije i Đedo!”

Milosava i Slavica su kazale da je čitav ”srpski svet” uz mačo-premijera i da mu žele svu sreću prilikom usvajanja, a zatim i potpisivanja ugovora.

Entuzijazam koji Dritan ispoljava u noćnom provodu prenio se i u vladu. Kako MEGAEKSKLUZIVNO saznajemo, premijer je prije nekoliko dana počeo da traži od svojih saradnika da ga oslovljavaju sa ”DRITAN UTEMELJIVAČ”.

”Premijer je postao živa sila! Zamislite tu pojavu kada stane ispred nekog stranog diplomate sa krastavcem u pantalonama i platformom u cipelama, pa ga saradnici oslove sa – ‘VAŠA SVETOSTI, DRITANE UTEMELJIVAČU’. Dovoljno da i najiskusnijem diplomati bude makar malo neugodno od ogromnog strahopošovanja prema ovakvoj veličini”, rekao je za Aktuelno jedan od najvećih Abazovićevih poltrona u Vladi Crne Gore koji je želio da ostane anoniman da ne bi izgubio posao čistača debelog crijeva trenutnog premijera.

Jedna od Dritanovih obožavateljki nakon što joj je premijer pokazao tekst temeljnog ugovora sa SPC

Na kraju nam ne ostaje ništa drugo nego da se u strahu i neizvjesnosti zapitamo – kakav će tek je*ač premijer postati kad stavi potpis na ”temeljni ugovor”.

Još ako nas ugura u Otvoreni Blakan, ne bi bilo začuđujuće da mu prepodobni Kačavenda dodijeli orden ”svetog Rona Džeremija” 24. stepena!

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera, nije zasnovan na činjenicama i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na društveno-političke devijantne pojave.

Najnovije

WhatsApp značajno produžio rok za brisanje poruka

Ukoliko se nađete u situaciji da ste na WhatsAppu poslali neku neprikladnu poruku pogrešnoj osobi, sada ćete imati priliku da spasite obraz jer dobijate...

DPS: Prekinuta sjednica Skupštine opštine Herceg Novi dokaz borbe za fotelje i krize unutar...

Na danas održanoj press konferenciji Opštinskog odbora DPS Herceg Novi predsjednik lokalnog odbora Dejan Stojadinović i šef Kluba odbornika Vladimir Kosić komentarisali su jučerašnja dešavanja na tek započetoj...

Ministarstvo finansija sprovelo aktivnosti o likvidaciji Montenegro Works

Ministarstvo finansija je u ime Vlade sprovelo potrebne aktivnosti i definisana postupanja saglasno odluci izvršne vlasti o dobrovoljnoj likvidaciji preduzeća Montenegro Works (MW). “Do kraja...

Beranac optužen da je za četiri mjeseca od CEDIS-a ukrao struju vrijednu skoro 12.000...

Osnovno državno tužilaštvo u Beranama potvrdilo je optužnicu protiv Beranca M.B koji se tereti da je od 22.januara do 22.aprila ove godine ukrao struju vrijednosti skoro...

Isko potpisao za Sevilju na dvije godine

Isko (30), španski reprezentativac i ofanzivni vezista, potpisao je ugovor u Sevilji na dvije godine, potvrđeno je iz kluba. Izuzetni tehničar napustio je Real Madrid...

Najčitanije

Povezano

Abazović i Spajić uslikani zajedno: Slučajni ili radni sastanak ?

Bloger i politički analitičar, i stalni gost emisije Javna rasprava na Anteni M Duško Kovačević objavio je pod oznakom “ekskluzivno” danas snimljenu fotografiju premijera...

JOKOVIĆ PRIZNAO PREVARU I DEMANTOVAO ABAZOVIĆA: Za odlazeću Vladu, crkva Srbije je uvijek bila ispred EU!

Odlazeća 43. Vlada koja je formirana, kako je govorio premijer Dritan Abazović za odblokiranje evropskih integracija, juče je definitivno demaskirana. Potpredsjednik Vlade Vladimir Joković juče...

Abazović: Prosvjetnim radnicima biće brzo ponuđeno rješenje

Prosvjetnim radnicima u Budvi, koji štrajkuju zbog višegodišnjeg čekanja rješavanja stambenih pitanja i kašnjenja gradnje stambene zgrade, biće brzo ponuđena jedna vrsta rješenja, kazao...

Kako je tzv. Temeljni ugovor ”ozakonio” diskriminaciju

Piše: Aleksandar Radoman U odgovoru na primjedbe koje su stigle na račun tzv. Temeljnog ugovora Dritan je Abazović, kroz usta svojega kabineta, pokazao zadivljujući nivo...

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bruno
07.07.2022-10:47 10:47

A tu je pao sa Marsa. Stvarno ne pomazete, a mozda vam je to u cilj.

Evidence
07.07.2022-12:27 12:27

Piccolo duce, pih. Mussolini je bio extra macho u odnosu na ovu spodobu.