Srijeda, 8 Februara, 2023
Rubrika:

DŽOMIĆEV ADUT Da li prekaljena vjernica VENDI mijenja Velibora Markovića?

Ako je već adut Velibora Džomića onda se nameće logično pitanje da li će Vesna Vukelić Vendi biti nova članica Ekspertskog tima za pregovore oko takozvanog ''temeljnog ugovora'' između dražve Crne Gore i SPC, umjesto osporavanog advokata Velibora Markovića? Da li bi to bio njen doprinos i pravo misionarstvo?

Beogradski tabloid Kurir objavio je u srijedu tekst pod naslovom “Vesni Vukelić Vendi patrijarh Porfirije poverio važan zadatak: Pevačica nakon objavljivanja kinjge dobila BLAGOSLOV da uradi OVO”! Sam naslov ukazuje da je došlo do susreta ove estradne ”umjetnice” poznate po vulgarnom ponašanju i Porfirija što je i potvrđeno u tekstu!

Pevačica Vesna Vukelić Vendi je objavila nedavno njenu dugoočekivanju knjigu pod nazivom “Misterija crne žene”. Tim povodom se pevačica susrela sa Patrijahom srpskim Portfirijem, te mu je poklonila primjerak svoje knjige sa posvetom – navodi Kurir.

Vendi je otkrila kako je Patrijarh reagovao na njen roman, ali i da joj je povjerio zadatak ”misionarenja”.

-Danas sam njegovoj svetosti Patrijarhu srpskom Portfiriju uručila knjigu “Misterija crne žene” i on je primio oduševljeno i rekao je da će da je pročita i da mu se sviđa kako izgledaju korice. Naravno, tek kad bude pročitao će imati komentar i verujuem da će tada da nastane euforija jer se on trudi. I ja sam od njega dobila blagoslov da misionarim. To je jako važna reč, to znači propovdati veru, širiti veru – rekla je Vendi.

Kako se pohvalila Vendi sa zadatkom koji je dobila od Porfirija, počelo se nagađati šta bi mogao da podrazumijeva taj zadatak – MISIONARSTVO!

Prema pojedinim informacijama, Vendi je u suštini “adut Velibora Džomića” koji se izlaktao da bude prvi savjetnik “rijaliti patrijarha Porfirija” kako ga nazivaju u Srbiji.

Velibor Džomić: Alo jeli Sveti Sava? Mislio sam da ubačim Vendi u Tim, ako nije kasno…

Ako je već adut Velibora Džomića onda se nameće logično pitanje da li će Vesna Vukelić Vendi biti nova članica Ekspertskog tima za pregovore oko takozvanog ”temeljnog ugovora” između dražve Crne Gore i SPC, umjesto osporavanog advokata Velibora Markovića? Da li bi to bio njen doprinos i pravo misionarstvo? Vendi u svim nastupima uvijek ističe da je izuzetno elokventna i da je pohađala nekada Pravni fakultet. Na Vikipediji se može pročitati da ima nezvaničnu titulu “Kraljica vašara”, što se i donekle može povezati sa “vašarom” oko ugovora sa Crkvom Srbije, ali i samom SPC koja podsjeća na duhovni vašar.

-Vesna Vukelić Vendi je od našeg rijaliti patrijarha dobila blagoslov da “širi veru”.Ooo,propasti – piše jedan od korisnika na Twitteru.

U nastavku donosimo fotografije po kojima je Vesna Vukelić Vendi postala poznata i po kojima je zavrijedila poštovanje funkcionera SPC.

Primjer prave vjernice SPC!
Spremna za pričešće, šteta što Kačevenda i ekipa preferiraju neke druge stvari
Vendi spremna za liturgiju!
Vendi nakon liturgije

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sreten_V
29.07.2022-07:10 07:10

Šteta što Katschavendi ne voli ovo. Bili bi dobar par!

Kizami
29.07.2022-07:43 07:43

Ako bude širila veru kao što širi noge imaće uspeha.

dejanam
29.07.2022-08:36 08:36

slike sve govore kao “nova članica Ekspertskog tima za pregovore oko takozvanog ”temeljnog ugovora” između dražve Crne Gore i SPC. Da li bi to bio njen doprinos i pravo misionarstvo?”

Pi
29.07.2022-14:48 14:48

Lijepe gacice

Donbas!
29.07.2022-21:04 21:04
Reply to  Pi

Jesi linormalan? Vidiš da ih nije prala mjesecima!

Vasarijada svetosavaca
29.07.2022-19:07 19:07

Sekta se naloce rakije pa ovoj mecu u sise dinare i evre

Blagoš
29.07.2022-19:53 19:53

Jeli joj pomfritije okadio Rubicam