Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Završena dogradnja objekta JU Zahumlje vrijedna oko 300.000 eura

Uprava javnih radova uspješno je realizovala projekat dogradnje objekta Javne ustanove “Zahumlje” u Nikšiću, za koji je Vlada Crne Gore iz budžeta izdvojila blizu 300 hiljada eura

Uprava javnih radova uspješno je realizovala projekat dogradnje objekta Javne ustanove “Zahumlje” u Nikšiću, za koji je Vlada Crne Gore iz budžeta izdvojila blizu 300 hiljada eura.

JU Zahumlje

Svi građevinski radovi i opremanje objekta završeni su proteklih dana, čime su se stekli uslovi za njegovu predaju korisniku na dalju upotrebu. Svečana primopredaja nije organizovana zbog aktuelnih mjera suzbijanja koronavirusa.

Izvođač radova na ovom projektu, pljevaljsko preduzeće “Tehnogradnja”, radove je završilo u ugovorenom roku, a novoizgrađeni dio objekta u potpunosti je arhitektonski priladođen izgledu postojećeg.

“Članovi i rukovodstvo “Zahumlja” na taj način su dobili oko 360 metara kvadratnih novog prostora za skladištenje nošnji, magacinske i kancelarijske prostorije, muzički studio i druge potrebe. Osnovano prije više od 120 godina, “Zahumlje” danas predstavlja simbol kulturnog života grada pod Trebjesom, zbog čega su Vlada Crne Gore i lokalna uprava prepoznale potrebu za unapređenje uslova rada”, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve