Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković: Ugasiti Montenegro Airlines mogao je samo neko ko Crnu Goru ne voli

I kad god bih se iz svijeta vraćao u Crnu Goru, a takvih prilika je godinama unazad bilo bezbroj, onog trenutka kada bih ušao u avion MA, dje god da sam se nalazio, imao sam osjećaj da sam već stigao doma, zaključio je Vuković

Ni brojni uspjesi gradske uprave tokom ove teške godine, ni današnja objava o novom, sjajnom ugovoru za naš Fudbalski klub ‘Budućnost’, ne mogu da učine da prestanem da mislim o nepatriotskoj odluci o gašenju Montenegro Airlines-a, napisao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković na svom Facebook profilu.

”Mislim o 26 godina muke da najprije formiramo a onda, u teškim uslovima, održimo nacionalnu avio-kompaniju, mislim o katastrofalnim ekonomskim posljedicama ovakve odluke, mislim o stotinama ljudi koji će ostati bez posla, a koji su fantastično radili svoj posao i onda kada nijesu bili (adekvatno) plaćeni, mislim o letačkom osoblju, inženjerima i drugom visokokvalifikovanom kadru koji na ovaj način gubimo ..

Uprkos svim problemima koji su tradicionalno pratili njegovo poslovanje (što je manje-više pravilo u avio-biznisu) Montenegro Airlines sam uvijek doživljavao kao važan dio našeg nacionalnog identiteta”, naveo je Vuković.

Svijet nas je, dodaje, po tome prepoznavao.

”I kad god bih se iz svijeta vraćao u Crnu Goru, a takvih prilika je godinama unazad bilo bezbroj, onog trenutka kada bih ušao u avion MA, dje god da sam se nalazio, imao sam osjećaj da sam već stigao doma.

Ugasiti Montenegro Airlines mogao je samo neko ko Crnu Goru ne voli i ko joj ne misli dobro. Zato, nećemo zaboraviti ovaj dan”, zaključio je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dino
26.12.2020-07:25 07:25

Potpuno ste u pravu g – dine Vukovicu , svi koji Crmu Goru dozivljavaju kao svoju zemlju osjecaju se slicno , ovo sto radi ekipa , nemilosrdmo gazeci sve crnogorsko nije lako gledati .