Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Vuković: U Podgorici će, baš kao u Nikšiću, opravdanje biti borba protiv DPS, a rezultat – mržnja

Povodom snimka na kojem gradonačelnik NIkšića Marko Kovačević pjeva ''Leleču Turci, kukaju bule'' oglasio se objavom na Twiter-u gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković reagovao je na današnji snimak predsjednika opštine Nikšić Marka Kovačevića u kome se vidi da pjeva pjesmu “Leleču Turci, kukaju bule”.

“Ovi fini ljudi uskoro postaju dio gradske vlasti u Podgorici. Baš kao u Nikšiću, to neće biti moguće bez podrške deklarativno proevropskih, gradjanskih partija. Baš kao u Nikšiću, opravdanje će biti borba protiv DPS-a. Baš kao u Nikšiću, rezultat će biti mržnja”, napisao je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
15.01.2023-12:31 12:31

Pokretu Evropa sad je potpuno komptabilna koalicija DF i po programskim sadržajima i po mjerilima o ljudskim pravima, jer partiju ne čine samo predśednik već i potpredśednici i članovi najužeg rukovodstva. Kad se śetimo djelovanja članova predsedništva stranke Evropa sad: gospođa Injac, gospoda Milović, Ivanović, Odović i Milatović, viđet če mo da im se svjetonazori ni po čemu ne razlikuju od stavova DFa čak su ponekad i rigidniji. ES i DF su prirodni i programski blizanci samo ES glume neku finoću i skrajnuli su gore pomenutu gospodu u duboku zavjetrinu dok građani ne zaborave njihova djela u ranijem periodu. Na… Pročitaj više »