Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vlada odgovorila Mugoši: U ovoj situaciji nema mjesta za stranačke aktivnosti

Mugoša je pozvao Vladu Crne Gore da po uzoru na Odluku Vlade Hrvatske od 14. marta, nađe odgovarajući način za ograničavanje cijena za određene proizvode kojima se osigurava zaštita i zdravlje ljudi

Prijetnja širenja COVID19 na CG je ozbiljan izazov u kojem država i institucije rade svoj posao, pa zbopg toga u ovoj situaciji nema mjesta stranačkim aktivnostima, niti inicijativama iz bilo čijeg partijskog predsjedništva, odgovorila je Vlada Crne Gore Borisu Mugoši,poslaniku i članu Predsjedništva SD-a.

Mugoša je pozvao Vladu Crne Gore da po uzoru na Odluku Vlade Hrvatske od 14. marta, nađe odgovarajući način za ograničavanje cijena za određene proizvode kojima se osigurava zaštita i zdravlje ljudi.

“Tim prije što je ministar zdravlja i rukovodilac Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti kadar Socijaldemokrata i član Predsjedništva. Samim tim, eto dovoljno prostora za konkretne inicijative SD u okviru operativnih tijela, a izvan medija i javnosti”, navodi se u obraćanju Vlade na zvaničnom Tviter nalogu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve