Četvrtak, 9 Februara, 2023
Rubrika:

Vatrogascima, spasiocima i pripadnicima Vojske po 200 eura za učešće u gašenju požara

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Vojske Crne Gore i pripadnici službi zaštite i spašavanja lokalnih samouprava i dobrovoljnih vatrogasnih društava, koji su učestvovali u gašenju požara tokom marta i ljetnje sezone, biće nagrađeni sa po 200 eura, saopšteno je iz Vlade

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Vojske Crne Gore i pripadnici službi zaštite i spašavanja lokalnih samouprava i dobrovoljnih vatrogasnih društava, koji su učestvovali u gašenju požara tokom marta i ljetnje sezone, biće nagrađeni sa po 200 eura, saopšteno je iz Vlade.

“Usvojena je Informacija o isplati finansijskih sredstava za nagrađivanje službenika Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva odbrane – Vojske Crne Gore, službi zaštite i spašavanja lokalnih samouprava i dobrovoljnih vatrogasnih društava koji su učestvovali u gašenju požara od 19. do 31. marta 2022. godine na području opštine Kolašin, kao i u periodu ljetnje požarne sezone, u iznosu od po 200 eura”, navodi se u saopštenju Vlade.

Za učešće u snagama NATO za odgovor na krize dnevnica 85 eura

Dnevne naknade pripadnika Vojske za vrijeme učešća u sastavu snaga Sjevernoatlantskog saveza u svrhu odgovora na krize iznosiće 85 eura neto, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

To je propisano odlukom o utvrđivanju visine novčane naknade pripadniku Vojske Crne Gore za vrijeme učešća u sastavu snaga Sjevernoatlantskog saveza u svrhu odgovora na krize, koju je donijela Vlada.

“U diskusiji je naglašeno da je Skupština donijela Odluku o upućivanju do 60 pripadnika Vojske u sastav snaga Sjevernoatlantskog saveza u svrhu odgovora na krize”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve