Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Turoperatori iz Kine se upoznali sa ponudom ski centara

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore turoperatori iz Kine borave u trodnevnoj posjeti crnogorskim  zimskim centrima

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore turoperatori iz Kine borave u trodnevnoj posjeti crnogorskim  zimskim centrima.

Riječ je o predstavnicima turoperatora hh travel, Genting Resort Secret Garden i BOOMSKI.

Povod dolaska grupe je interesovanje za crnogorske ski centre i saradnja sa agencijama iz Crne Gore koje se bave zimskim sportovima.

Turoperatori iz Kine u prvom dijelu posjete boravili su na Žabljaku, gdje su obišli ski centre Savin Kuk i Javorovača i tom prilikom održali sastanke sa predstavnicima skijališta i turističkih agencija.

Oni su, tokom boravka na Žabljaku, posjetili i Crno Jezero i most na Đurđevića Tari.

U drugom dijelu posjete kineski turoperatori posjetili su Kolašin i Rožaje, gdje su obišli ski centre Kolašin 1600 i Kolašin 1450, kao i novootvoreni rožajski rizort Jela natural resort.

“Ova studijska posjeta dio je promotivnih aktivnosti na kineskom tržištu, a realizuje se u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije. Posjetu su podržali Skijališta Crne Gore i Turistička organizacija Kolašina”, saopšteno je iz NTO-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve