Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Spajić: Srećan sam čovjek ako nam je mjerilo uspjeha hoće li rast plata biti u novembru ili januaru

On je, predstavljajući predloženi budžet za narednu godinu, kazao da će sve obećano ''apsolutno svako obećanje biti ispunjeno do kraja''

Premijer Milojko Spajić nije odgovorio konkretno da li će obećano povećanje minimalne i prosječne zarade biti u novembru 2024. ili januaru 2025. godine.

On je, predstavljajući predloženi budžet za narednu godinu, kazao da će sve obećano “apsolutno svako obećanje biti ispunjeno do kraja”.

Na ponovljeno pitanje novinara hoće li to obećanje biti ispunjeno ovim budžetom ili narednim za 2025, Spajić opet nije konkretno odgovorio.

”Sve što smo obećali biće ispunjeno, sve je rečeno 50 puta. Drago mi je da raspravljamo o mjesecima, a ne o tri decenije koje su prošle, a nijesmo imali nikakav rezultat. Drago mi je da smo svi nestrpljivi hoće li biti u novembru ili januaru, ja sam srećan čovjek ukoliko nam to bude mjerilo uspjeha i neuspjeha u Crnoj Gori. Svako obećanje koje smo dali biće ispunjeno u rokovima koje smo dali. Vlada ne staje sa radom sjutra ili kad se usvoji budžet”, rekao je Spajić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve