Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Solar gradnja: DPS neka se bavi na kojim listama su njeni funkcioneri

''Bićemo konkretni, primjeri Boksita, Željezare, Konija, Titeksa, fabrike Celuloze, dovoljno govore o onima koji nastoje da bilo šta spočitavaju Epcg Solar Gradnji.''

Iz EPCG Solar gradnje reagovali su povodom navoda DPS-a da je ovo preduzeće formirano „da bi se uhljebili partijski činovnici, aktivisti, članovi uže i šire rodbine Demokratskog fronta, URE, Demokrata ali i ostalih stranaka tridesetoavgustovske većine“.

Njihovo reagovanje prenosimo integralno:

„Naime, ne želeći da se bavimo politikom, već samo i isključivo stvarima vezano za stvaranje nove vrijednosti, moramo ipak reći da je DPS za svo vrijeme dok su kao partija vršili vlast uspjela samo u jednom, a to je da ugase sve fabrike koje su hranile mnoge porodice u Crnoj Gori.

Bićemo konkretni, primjeri Boksita, Željezare, Konija, Titeksa, fabrike Celuloze, dovoljno govore o onima koji nastoje da bilo šta spočitavaju Epcg Solar Gradnji.

Što se tiče crne liste koju gore navedena gospoda pominju, Epcg SG nikada nije bio niti će biti na crnoj listi, a na kakvim listama se nalaze funkcioneri pomenute partije to oni sami treba da se zapitaju.

Što se tiče partijskog zapošljavanja, za razliku od njih, koji su svoje partijske kadrove zapošljavali u vojsci, policiji i gdje god su stizali, svi radnici koji su zaposleni u EPCG SG su primljeni u radni odnos preko konkursa i to ne na način da konkurs traje pola ili jedan dan, već je čitav proces bio transparentan i javan i kao takav nije nikada bio meta nikakvih kritika.

Na kraju, želimo da poručimo gospodi iz DPS-a da se ne brinu za EPCG-SG, snaći ćemo se i bez njihove brige, već neka svoje poglede upute ka Abu Dabi fondu i SDT-u čija su fioke prepune slučajeva u kojima su njihovi funkcioneri prvooptuženi za razne malverzacije i Skaj aplikacije.“

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve