Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Sindikalna organizacija Glavnog grada: Zaposleni neće stupiti u jednosatni štrajk, očekujemo poziv od poslodavca

Kako se navodi u saopštenju Sindikalna organizacija organa lokalne uprave Glavnog grada,  zadovoljni  takvom odlukom, zaposleni neće stupiti u jednosatni štrajk 25. 12. 2023. godine, kako je ranije Sindikat najavio

Izvršni odbor Sindikalne organizacije Glavnog grada donio je zaključak da se stavlja van snage Odluka o mjeri obustave rada zaposlenih, budući da je skinuta sa dnevnog reda Odluka o umanjenu zarada lokalnih službenika i namještenika, pa se o njoj neće raspravljati na zakazanoj sjednici Skupštine Glavnog grada 26. decembar 2023. godine.

Kako se navodi u saopštenju Sindikalna organizacija organa lokalne uprave Glavnog grada,  zadovoljni  takvom odlukom, zaposleni neće stupiti u jednosatni štrajk 25. 12. 2023. godine, kako je ranije Sindikat najavio.

“Sindikat i ovom prilikom poziva poslodavca na partnerstvo i saradnju po svim pitanjima koji su od važnosti za zaposlene u lokalnoj samoupravu, uključujući donošenje, Pravilnika o sistematizaciji organizacionih jedinica, Nacrta Odluke o budžetu Glavnog grada, Drugih akata koji su od značaja za radnopravni status zaposlenih”, navodi Predsjednik sindikalne organizacije organa lokalne uprave Glavnog grada Željko Krgović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve