Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Sekulić: Vlada da obezbijedi dovoljne količine osnovnih životnih namirnica, izjava Stijovića sramna

Poslanica Demokratske partije socijalista Dragica Sekulić apeluje na Vladu koja je još u mandatu da obezbijedi dovoljne količine osnovnih životnih namirnica i o tome obavijesti građane

Poslanica Demokratske partije socijalista Dragica Sekulić apeluje na Vladu koja je još u mandatu da obezbijedi dovoljne količine osnovnih životnih namirnica i o tome obavijesti građane.

“Sad već krajnje ozbiljno, ne iz pozicije poslanice već iz pozicije nekoga ko zna kako funkcioniše naše tržište i kakve su mu mogućnosti, apelujem na Vladu koja je još u mandatu da obezbijedi dovoljne količine osnovnih životnih namirnica i o tome obavijesti građane…Izjava ministra Stijovića, koji nas kao kakav ekspert za spoljnu trgovinu informiše kako će doći do nestašica hrane i goriva, jer će drugi pokupovati sve, a nama neće ostati ništa, je sramna i neodgovorna prema građanima! Došla su vremena kad marketing i populizam ne pomažu”, istakla je Sekulić na Tviteru.

Svijet je, ističe ona, na ispitu zrelosti.

“Odgovorni lideri ne siju paniku, oni traže rješenja. Radite svoj posao, makar ovih zadnjih par dana! Sve suprotno je izdaja ekonomskih interesa Crne Gore i ostavljanje na milost i nemilost onih koji su se već obezbijedili… ili je to cilj”, pita Sekulić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve