Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Obrt u Rudniku uglja: Stanojka Kljajević (SNP) predsjednica Borda direktora, Bojan Krvavac podnio ostavku

Šta se dešava u Rudniku uglja to više niko ne može da pohvata, a ova dešavanje pokazaju da je neophodno što hitnije formiranje vlade Crne Gore, ali i da suštinska promjena vlasti u Crnoj Gori od 30. avgusta nije gotova

Šta se dešava u Rudniku uglja to više niko ne može da pohvata, a ova dešavanje pokazaju da je neophodno što hitnije formiranje vlade Crne Gore, ali i da suštinska promjena vlasti u Crnoj Gori od 30. avgusta nije gotova.

To dokazuju, ranija dešavanje u Rudniku, a i današnja sjednica Odbora direktora najveće kompanije u Pljevljima Rudnika uglja.

Za nove članove Odbora direktora RUP-a izabrani su: Tamara Cmiljanić (SNP), Stanojka Kljajević, Bojan Krvavac (Demokrate), Emir Bidžan (BS) i Nikola Miličić (URA) inače iz Nikšića , da bi na današnjoj konstitutivnoj sjednici Rudnika uglja za predsjednika Odbora Direktora izabrana Stanojka Kljajević iz Socijalističke narodne partije.

Bojan Krvavac, funkcioner Demokratske Crne Gore, za koga su mediji prenijeli da je već izabran na mjesto predsjedika Odbora direktora, na današnjoj konstitutivnoj sjednici podnio ostavku na mjesto člana Odbora direktora, ali će na toj funkciji ostati do izbora novog člana Odbora direktora.

Prema jutrošnjem pisanju medija, bliskih vlasti prije 30. avgusta, izmjenama i dopunama Statuta koje su usvojene na Skupštini akcionara, na kojoj je izabran i novi Odbor direktora, zanimanje politikolog dopisano je na listu podobnih za člana, pa dakle i predsjednika Odbora direktora RUP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve