Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Početkom sedmice konkurs za direktora Air Montenegro

Funkcija direktora je upražnjena nakon što je doskorašnji Predrag Todorović, krajem fenruara dostavio Odboru direktora i Ministarstvu kapitalnih investicija zahtjev za sporazumni raskid ugovora

Oglas za novog izvršnog direktora državne avio-kompanije Air Montenegro biće raspisan početkom sedmice.

Funkcija direktora je upražnjena nakon što je doskorašnji Predrag Todorović, krajem fenruara dostavio Odboru direktora i Ministarstvu kapitalnih investicija zahtjev za sporazumni raskid ugovora.

Todorović je naveo da je podnio zahtjev za raskid ugovora podnio iz ličnih razloga. On je u zahtjevu naveo predlog da mu ugovor traje do 31. marta, a odrekao se svih prava ugovora u preostalom trajanju od tri godine i prava na otpremninu.

Vlada je novu avio-kompaniju Air Montenegro osnovala početkom februara prošle godine, a prvi komercijalni let je obavljen 10. juna. Kompanija je tokom prošle godine bila u minusu zbog, kako je objašnjeno, ulaganja u infrastrukturu.

Avioni kompanije trenutno iz Podgorice i Tivta lete prema deset različitih destinacija, a Todorović je ranije kazao da je u planu da tokom ove godine bude ukupno više od 15 linija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve