Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Opština Bar raspisala konkurs za izradu idejnog arhitektonsko – urbanističkog rješenja za olimpijski bazen

Dokumentacija koja predstavlja konkursni materijal objavljena je na sajtu Opštine Bar, kao i na sajtovima Saveza arhitekata Crne Gore, Inženjerske komore Crne Gore i Arhitektonskog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici

Opština Bar raspisala je danas konkurs za izradu idejnog arhitektonsko/urbanističkog rješenja nacionalnog akvatik centra sa kupalištem i pratećim sadržajima u Baru (zatvoreni i otvoreni bazen – faza l i faza Il).

“Predmet konkursa je izrada idejnog arhitektonsko/urbanističkog rješenja nacionalnog akvatik centra sa kupalištem i pratećim sadržajima u Baru (zatvoreni i otvoreni bazen – faza l i faza Il), na urbanističkoj parceli UP 5, bloku 4 u zoni „B”‘, u zahvatu Izmjena i dopuna DUP-a „Topolica III” („Sl.list CG – opštinski propisi” br. 082/23 od 30.08.2023.), koju formiraju katastarske parcele br. 6455/2, 4722/2 i 6439/20 i djelovi katastarskih parcela br. 4959/10 i 4962/1, sve KO Novi Bar”, saopšteno je iz Opštine Bar.

Dokumentacija koja predstavlja konkursni materijal objavljena je na sajtu Opštine Bar, kao i na sajtovima Saveza arhitekata Crne Gore, Inženjerske komore Crne Gore i Arhitektonskog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici.

“Pitanja u vezi sa konkurskom mogu se postaviti na e-mail adrese: [email protected] i [email protected], do 25. aprila 2024. godine, nakon čega će sva pristigla pitanja i odgovori biti objavljeni na internet stranici Opštine Bar do 10. maja 2024. godine”, navodi se u saopšrtenju.

Rok za predaju radova je 10. jun 2024. godine do 14 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve