Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Radusinović: Penzioneri su obmanuti, Evropa sad populističkim programom dobija poene kod glasača

''To je bio populistički program za dobijanje poena kod glasača. To se pokazala situacija poslije, kada se taj pokret pretvorio u partiju'', poručio je Radusinović

Potpredsjednik Opštinskog udruženja penzionera Podgorice Krsto Radusinović, ukazao je danas na tešku situaciju u kojoj se nalaze predstavnici treće dobi u Crnoj Gori.

On ističe da po vokaciji nije ekonomista, ali, kako napominje, jeste domaćin i kao takav uvijek je trošio samo zarađeno, dakle ono što su mu bila primanja i nikad nije živio na dug.

“Penzioneri su obmanuti, stambena izgradnja je zaustavljena. Pominjali su čak i trinaestu penziju, ali tada na početku svoje vlasti nijesu se ni sjetili ni penzije ni penzionera. A ono kasnije jedno povećanje i dva usklađivanja, to je sve anulirala inflacija. Kao da nije primano nikakvo povećanje”, ukazao je Radusinović poziciju najstarije populacije u našoj državi.

Na konto iznesenog stava, ukazao je na manjkavosti programa Evropa sad.

“To je bio populistički program za dobijanje poena kod glasača. To se pokazala situacija poslije, kada se taj pokret pretvorio u partiju”, poručio je Radusinović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve