Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Radnici Tosčelika vjeruju da su na putu za pronalazak rješenja

Razlog vide u dobrim odnosima između crnogorskog i turskog predsjednika – Mila Đukanovića i Redžepa Tajipa Erdogana

Radnici Tosčelika vjeruju da su na putu za pronalazak rješenja koje bi bilo najpovoljnije po zaposlene i kompaniju, saopštio je član pregovaračkog tima radnika Ljubiša Đikanović. Razlog vide u dobrim odnosima između crnogorskog i turskog predsjednika – Mila Đukanovića i Redžepa Tajipa Erdogana. Iako su očekivali da ih primi prvi čovjek države, pregovarački tim jutros se sastao sa savjetnikom predsjednika Petrom Ivanovićem.

“Njemu smo takođe kazali da zahtijevamo da se sretnemo s predsjednikom Đukanovićem, jer smatramo da on može na međudržavnom nivou i direktno u kontaktu sa predsjednikom Turske Erdoganom da značajno pogura ovu stvar da se ubrzaju pregovori, jer radnici ne mogu više da čekaju. Na izmaku smo snage ali mi ne odustajemo, mi smo u fabrici, čekamo. Sjutra imamo sastanak sa ministrom Đurovićem u ministrom ekonomskog razvoja i ostajemo pri našim stavovima otpočetka”, kazao je predstavnik radnika Đikanović.

Biznismen Miodrag Davidović je kazao da su radnici počeli polako da gube strpljenje na sve ovo što se dešava.

“To je bio razlog da se sretnemo. Ja sam njima rekao da ćemo mi sve preduzeti što možemo da dovedemo ovu situaciju u povoljnu situaciju za njih, a jedino što radnici traže je da počnu da rade”, kazao je Davidović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve