Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Radnici Željezare i danas na protestu ispred Vlade

Podsjećanja radi, iz Toščelika su inicijalno ponudili nikšićkom biznismenu Miodragu Davidoviću da kupi Željezaru za 25 miliona eura, dok je Davidović kazao da je spreman da plati 15 miliona

Radnici Željezare i danas protestuju ispred Vlade Crne Gore kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo povodom aktuelnih deašavanja u toj fabrici. Radnici nose majice koje su sami pravili, sa brojem 229 koji simbolizuje 229 planiranih otkaza.

Iako je sastanak Željezaraca i biznismena Miodraga Dake Davidovića trebalo da bude održan jutros prije sjednice Vlade, radnici, koji su se i jutros okupili ispred zgrade, moraće da sačekaju kraj sjednice.

Podsjećanja radi, iz Toščelika su inicijalno ponudili nikšićkom biznismenu Miodragu Davidoviću da kupi Željezaru za 25 miliona eura, dok je Davidović kazao da je spreman da plati 15 miliona.

Nedavno je radnicima rečeno da je država spremna da uđe jednim dijelom u Željezaru, a navodno bi, kako bi odmicale investicije potencijalnog kupca Davidovića, oni polako izlazili iz fabrike.

Na jednom od sastanak na kojem je razgovarano o sudbini nikšićke Željezare dogovoreno je da će radnici primati plate do 1. septembra, kada bi trebalo da bude jasnije ko bi mogao biti novi vlasnik ove kompanije.

Davidović je ranije kazao da je danas posljednji rok.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Truljo
08.07.2022-15:18 15:18

Jel znate sto ste tu, ? zato sto nosite obiljezje da vas tko ne zamjeni sa patriotima.